![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 28 2012, 04:20 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר על מסעות בזמנים? דירוג כאן לא משנה לי.
יש לי כמה תנאים קטנים. 1) בלי שגיאות כתיב(למרות שלי יש כמה, אבל אני עוברת פעמיים על הודעותיי). 2) שלא יכתוב לי מילה אחת בהודעה. 3) שלא ינטוש! אני רוצה להגיע עם השרשורים שלי להרבה עמודים(כמו 100,200). מי שמעוניין לפרטי ומייד. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2012, 15:47 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל דבר, עם כל אחד שיודע לפסק!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2012, 19:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. רצוי מישהו עם רעיון ושיודע לשרשר.
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2012, 15:09 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור תנ"כי.
כל המעוניין מוזמן לשלוח לי ה"פ. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2012, 17:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על טיטאניק. ה"פ.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2012, 13:45 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על כל דבר,עדיף על משחקי הרעב,הארי פוטר או 13 האוצרות,כל מי שמעונין שישלח לי ה"פ.
-------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2012, 15:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מומלץ להיות בעל רעיון... כי לי אין.
מומלץ אחד שיודע לכתוב, לפסק, מגיב הרבה (לא אחת לחודש!!) ולא נוטש. המעוניינים מוזמנים לשלוח לי ה״פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2012, 19:36 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
כל נושא. יש לי כמה רעיונות מקוריים :) תשלחו לי ה"פ. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2012, 17:14 PM
|
||
שרשור על 39 הרמזים?
|
|
פורסם ב: Jun 3 2012, 18:46 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי. חייב להיות כאן מישהו שקרא אינקרסרון -.- -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|||
|
פורסם ב: Jun 5 2012, 19:15 PM
|
||
מחפשת שירשור לפלוס אר.
עדיפות למישהו שהיה הבן. ורוצים פירוט מה אני עוד רוצה? לפרטי. -------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2012, 21:01 PM
|
||
שרשור על משחקי הרעב/הארי פוטר/פנמיה/ערפדים/בית ספר/ כל נושא אחר
נא לפנות אלייD: -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2012, 12:23 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
יש לי כמה רעיונות. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2012, 19:16 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הגיבור האבוד??
מישהו??? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2012, 21:11 PM
|
||||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! ואגב,אני ממש רוצה שירשור על בני קיין והאלים המצריים (הפרמידה האדומה,כס האש,צל הנחש) מישהו? -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |