![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 16:26 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עם כל אחד שיודע לפסק.
אם אתה יודע לפסק ומעוניין לשרשר איתי, אשמח אם יוכל לשלוח לי הודעה לפרטי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 19:22 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על דמדומים, לא משנה על איזה ספר (למרות שאני מעדיפה על הראשון)
עד R מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 21:39 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור על הסדרה שרלוק. דברו איתי בפרטי ^^
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2012, 23:18 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כמו פנויים פנויות XDD .
דירוג: R . שירשור על כל דבר. אני ממש זורם. ה"פ למעוניינים(עדיף בת/ בן). -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2012, 14:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור, לא אכפת לי איזה דירוג(:
אני אשמח על משחקי הרעב\גיבורי על-ושטויות אחרות(; מישהו שכותב טוב, יותר משורה או שתיים שלוש מילים. המעוניינים, ה"פ. -------------------- נוייצ'|13|האנגר גיימס♥|טיילור3>|משפחת המסוורת'|איאן הרדינג♥|שקרניות קטנות ויפות3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2012, 17:00 PM
|
||
I ¢¾ SHIRLI ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
בדירוג R, מישהו שיודע לפסק ולכתוב ברמה טובה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2012, 18:21 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה שרשור?
לא כל כך משנה על מה.. הארי פוטר / הקונדסאים / משחקי הרעב / פרסי ג'קסון / אנשי זאב / ערפדים / פנימייה / או סתם משהו הזוי... עד דירוג R. פשוט תשלחו הודעה פרטית :) -------------------- ![]() נויה ;] | עוד מעט 14 | חדשה | אבריל לאבין הסגיידה *~* | אראגורן השמעקסיי : P | היימיטץ' O: "I'm not gonna cry about some stupid guy" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 13 2012, 20:51 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על משהו מומצא, עדיפות לבן.
הרעיון המומצא הוא שלי, כן? כל דירוג שהוא. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2012, 13:51 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש פרטנר\ית רציני לשירשורים, רמת כתיבה גבוהה נדרשת, והנושא עליכם הטייזר עליי
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2012, 16:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור?
לא משנה איזה נושא (כל עוד זה לא קיטשי ברמה בלתי אפשרית), מישהו שיודע לכתוב נורמלי וכותב יותר משורה אחת. צרו קשר בה"פ (: -------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 00:44 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור,יש לי כמה נושאים..אבל אני פתוחה להצעות.
מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 17:19 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
לא אכפת לי על מה, ואני אשקיע כמה שצריך D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 18:11 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמוסיריוס עם מישהו שיודע לפסק, יש מעוניינים?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 16 2012, 18:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו? ה"פ.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 18 2012, 04:56 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז... מישהו רוצה שרשור?
מי שרוצה ויש לו רעיון מקורי, שיפנה אלי לפרטי(חחח חרוז רנדומלי XD) -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |