![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 21 2012, 19:06 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תר אחר אנשי אוצר בלום אשר יודעים כיצד להשתמש בשפה גבוהה ולשרשר עם איכות
למעוניינים ה''פ, ותנסו למצוא נושא בעצמכם ואל תגרמו לעצמכם להראות אוילים -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2012, 15:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ? אנשים שיודעים לכתוב ברמה סבירה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2012, 16:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור, עם מישהו שמשקיע ומוכן לפתוח (לא חובה, אבל זה מוסיף לכם אפשרויות לשרשר איתי), שמכיר הרבה ספרי פנטזיה ומוכן לשחק בנים (לא חובה), או שפשוט היה משרשר ברמה ושהיה לו לפחות שירשור אחד (לא חובה, אבל זה מוסיף).
-------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2012, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור בנושא קומיקס marvel או dc
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2012, 17:55 PM
|
||
שרשור, בנושא פנטזיה או מד"ב. אפשר גם על סרטים או סדרות.
מישהו נחמד שלא יצפה ממני להיות מחוברת 24\7 , כי זה לא יקרה. שידע לכתוב ברמה בסיסית לפחות ורצוי שיבוא עם נושא או רעיון כלשהו. לכל המעוניינים שלחו ה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2012, 10:22 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור?
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2012, 15:12 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שירשור שיגיד לי בפרטי!~~!
|
|
פורסם ב: Jun 24 2012, 17:38 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מכיר ׳הטאליה׳ ורוצה לשרשר על זה?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2012, 12:57 PM
|
||
שרשור משהו?
-------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 08:12 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על פ"ג/ ספר אחר, מומצא -מד"ב/פנטזיה/לא רגיל.
איזה דירוג שבא לכם. שיהיה זמין וידע לכתוב טוב ולפסק כמו שצריך. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 08:17 AM
|
||
שרשור???
-------------------- • לירז•13 • משחקי הרעב• יומני ערפד • דימדומים • הארי פוטר• שירשורים• תאריך יום הולדת 29.7• מוזיקה • lidi לשעבר•
![]() לדעת לתת זה להקשיב לרוצונו של האחר. זה לדעת לקבל שלא כולם כמוך, זה לסלוח על שגיאות של אחרים. זה להיות שם, גם כשאינך שם. זה לוותר לפעמים על מלחמת כוחות, זה לאפשר לאחרים לטעות "היכולת מצמיחה לאדם כנפיים, השאיפה מלמדת אותו לעוף" רייבנקלואית בדם, כי רק ידע הוא כוח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 08:37 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו????????
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 14:23 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור וזה. בואו עם רעיון.
רק עם מישהו שיודע לשרשר ויודע לכתוב נכון ועם סימני פיסוק, מישהו שיודע להתבטא נורמלי, ושמוכן לעשות שרשור כחול- R+ אם אתם שולחים לי הודעה בקשר לשרשור ואני לא עונה לכם- אני כנראה מגניבה מידי בשבילכם ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2012, 19:14 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור?על כמעט כל נושא שבעולם?
מישהו? -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 09:30 AM
|
||
משהו שרשור?
לא על הארי פוטר ומשחקי הרעב. זה חרוש. -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |