![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 12:51 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב, R...
ענק XDD -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 17:18 PM
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין תקף, יותר מתמיד. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 18:37 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוראר קרעתXDDD שירשור מישהו? לא אכפת לי על מה, אבל מישהו שמשרשר טוב. כותב יותר משורה אחת. ולא כותב בשירשורים לדוג'- "מה הוא עושה?????" מישהו שכותב טוב, לא סתם. -------------------- נוייצ'|13|האנגר גיימס♥|טיילור3>|משפחת המסוורת'|איאן הרדינג♥|שקרניות קטנות ויפות3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 28 2012, 18:45 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הטאליה,מישהו?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 13:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על ארטמיס פאול?
דירוג עד pg13. אבל רק שיהיה מישהו שיודע לכתוב נכון ועם סימני פיסוק. -------------------- || Abby || 16 || A Muffin || || My Name Is Top Secret לשעבר || Sir Gwaine לשעבר || ![]() ![]() טוניצח זה אוטיפי לירדנ זה אוטיפי אורפז זה אוטיפי ג'ונלוק לא קשורים אבל גם אוטיפי סליפינג ווריור גם לא קשורות אבל גם אוטיפי ווסנור גם לא קשורים אבל כמובן שגם הם אוטיפי וגם ניומאס לא קשורים ואוטיפי אמרתי את דבריי *מפילה את המיקרופון* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 14:10 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה שירשור על גלי\משחקי הרעב\נרניה\הארי פוטר?
את האמת אני פנויה לכל הצעה פשוט שלחו הודעה בפרטי או משהו אני אשמח :) -------------------- רייבנקלואית גאה P: ניקי ♥ 16 ♥ גלי ♥ פול אאוט בוי ♥ פאניק אט דה דיסקו ♥ לבלות ![]() ![]() ![]() דיאנה אגרון לנצח *~* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2012, 20:53 PM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, מישהו שיודע לשרשר ולא אחד שנעמיד פנים. ממוצא. מציאותי. רומנס. מישהו שיהיה הבן\הוא בן.
ה"פ למעוניינים P: -------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2012, 14:15 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר/ת שיכולים לשרשר הרבה.
בלי נטישות ושלא יתקעו לי באמצע. עם רצון לשחק דמות גברית. מי שרוצה שיפנה בפרטי, אני 24/7 פה D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 09:55 AM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור,על משחקי הרעב,מישהו שכותב יותר משורה אחת ומסכים לשחק בן,עד דירוג PG
שלא ינטוש,ויגיב לעיתים קרובות מי שמוכן שיפנה אלי בפרטי. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2012, 22:28 PM
|
||
![]() That's My Generation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור אהבה קיטשי, מישו?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2012, 11:25 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
עד pg13, פתוחה להצעות לרעיונות לשרשורים. מי שרוצה שישלח ה"פ *לא שולחת* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2012, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, נושאים שהיו לכם למקרה חירום.
עד כל דירוג. -------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 19:29 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור, רק רציניים
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 19:40 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
עדיפות לבנים/בנות שישחקו בנים ^^ -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2012, 22:06 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על משחקי הרעב.
מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |