![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 16 2012, 18:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור עם מישהו שאין לו שגיאות כתיב, משתמש בסימני פיסוק ושלא יהיה לו אכפת אם לפעמים אני אגיב רק פעם ביום(ובדרך כלל בערב). אם מישהו רוצה, בבקשה תציעו נושאים מראש :) תודה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2012, 19:13 PM
|
||
אני מחפשת שירשור עם מישהו שיודע לפסק, לכתוב נורמאלי ושמגיב לפעמים.
על כל נושא אפשרי כמעט. -------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2012, 23:25 PM
|
||
שרשור. על כול דבר אפשרי. התנאים הרגילים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2012, 01:21 AM
|
||
המ... כהה:
הרבה פעמים יצא להתחיל שרשורים שלא יצאו לפועל. נשארתי עם המון דמויות שאני מאוד אוהבת, לעתים מותאמות לפאנדום מסוים מאוד, שלא התמזל מזלי לשחק אותן. אני מאוד אשמח עם מישהו ירצה לשרשר איתי בנושאים הבאים: משחקי הרעב - דמות של נערה ממחוז שלוש אליס בארץ הפלאות - דמות לא ברורה בעליל - יצור כלשהו. מי שיהיה מעוניין יקבל מושג ברור יותר המשחק של אנדר - נערה בשנתה השביעית בבית הספר ללחימה מאלאדר - נערה הולנדית, שנקראת - יחד עם *נער* - להציל את מאלאדר ערפדים - פתיינית עם תעדות שמחכה לגבר להתעלל בו גיימרים שנשאבים אל תוך משחק המחשב - גיימרית צעירה, אין הרבה מה להוסיף ~~~~~ אני מודעת לכך שרוב הדמויות פה הן נשיות, שזה מפתיע יחסית אלי, אבל בחרתי רק את הדמויות שממש אהבתי. מעבר לדמויות האלה, אני אשמח גם לפתוח שרשור סביב רעיון אחר, כל מה שיתחשק לכם (: יש לי חיבה מיוחדת לרומאנס, אבל בגבול הטעם הטוב - R, בעצם. אני מקווה שהחפירה הזאת לא תתבזבז, ושמישהו יפנה אלי, פה או בפרטי, לא משנה לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2012, 14:26 PM
|
||
שירשור, משחקי הרעב {זה אף פעם לא נדוש}, משהו שכותב הרבה, מפסק טוב ומגיה הרבה.
שיישלח ה"פ, עדיפות לבן. -------------------- נוייצ'|13|האנגר גיימס♥|טיילור3>|משפחת המסוורת'|איאן הרדינג♥|שקרניות קטנות ויפות3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2012, 20:25 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ.. שרשור, נושא: פנימייה / משחקי הרעב, עדיפות לרומן אבל לא חייב D:
מישהו שלא ינטוש באמצע את השרשור ומפסק יחסית בסדר. -------------------- המחשב שלי בבית קרס ולכן פרשתי מחוסר ברירה =/
מצטערת על כך שהזנחתי כאן בפורטל הרבה דברים בעקבות כך. אליסה, אני אשמח אם תבקשי ממנהלת מפת הקונדסאים לנהל במקומי את הקבוצה של אוהבי וואן דיירקשן. אוהבת את כולם ומתגעגעת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2012, 23:29 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ, בא לי שרשור הוגוורטס אקראי כזה, דמויות מקוריות\ דור המשך, לא קיטשי.
ובבקשה, אנשים, רק מישהו שיודע לכתוב ולהשתמש נכון בסימני פיסוק. אם אתם מעוניינים שלחו ה"פ ^^ -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2012, 01:27 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייזרים, בלי רומנטיקה.
אשמח אם תשלחו ה״פ :) -------------------- אלידע ♦ 23 ♦ חייל קרבי משוחרר ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון" ♦ ישל"צניק, בזמנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2012, 15:56 PM
|
||
שרשור על משחקי הרעב, קטניס\גייל, לא משנה לי מי זה מי. דירוג R\PG13. אפשר רומנטיקה, אבל שלא ייתמקד רק בזה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2012, 17:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. מישהו ?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2012, 03:38 AM
|
||||
שמישהו יגאל אותי מייסורי. אני נואשת לשרשור על רמה. אני רוצה מישהו שכותב תגובות ארוכות. אבל ארוכות. עם כל פרט הכי קטן, וברמה סבירה של שנינות. אזהרה: יש לי נטיות לקיטשיות מופגנת. התכוננו בהתאם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 22 2012, 00:15 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
The taste of your lips, אני מוכנה לשרשר איתך, אם את מעוניינת. תשלחי לי ה"פ אם כן (:
בכל מקרה, מחפשת מישהו לשרשר איתו, עד R, עדיפות לשרשור שהקונדסאים מעורבים בו, אם אתם מעוניינים, תכתבו פה או בה"פ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2012, 13:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מישהו רוצה שרשור? יש לי רעיון, תשלחו ה"פ אם אתם מעוניינים.
בכל מקרה, אני רוצה עם מישהו שכובת טוב, בלי שגיאות כתיב. לא משנה הדירוג. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2012, 19:26 PM
|
||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור,על פנימיה לנערים ונערות עם כוחות קסומים,או כל רעיון קסום ומעניין שתציאו.
ומישהו שיסכים להיות בן בשירשור! כל מי שרוצה,לשלוח לי ה"פ :) -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2012, 00:28 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו ראה את בייבלייד עידן המתכת? אני ממש רוצה שרשור על קיויה ><
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |