![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 4 2012, 20:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויקטוריוס/משהו בסגנון? *פרץ פאקאציות או משו*
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2012, 19:59 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
לא אוכל כול הזמן להתחבר לאתר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2012, 16:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
עדיפות לסטארקיד\ משהו כזה. -------------------- Je M'appelle Aurélie ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2012, 13:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. או קיטשי ומטומטם או פנטזיה או משהו או גם וגם. או ספר או מקורי...
בקיצור אני פתוחה לרעיונות (וגם יש לי כמה). מתנדבים? :) -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2012, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר\ת שיודעים לפסק, שלא יכתבו תגובה של מליון שורות כי זה לא נוח.
מישהו שמוכן לשרשר על נושאים מגוונים ומשוגעים ולא נורמאלים \ על הגן הכימי. תשלחו ה"פים. -------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2012, 19:36 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו\מישהי לשירשור, שלחו ה"פ (:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2012, 10:35 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור, לא משנה על איזה נושא, דירוג PG13, והכי חשוב- לא לנטוש:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2012, 20:56 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת השרשור, כל המעוניין לפרטי :) (מדובר בלשון נקבה גם)
-------------------- Some Nights --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2012, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור. כל נושא.
רמת כתיבה סבירה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2012, 16:56 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
על גברים בשחור, דירוג מPG13 עד R+, רמת כתיבה לא משנה לי, לשלוח בפרטי. -------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2012, 17:11 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת פרטנר\ית לשרשור, לא משנה על מה
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2012, 15:53 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו? משהו? לא משנה לי מה, כל עוד זה לא ערפדים ><".
|
|
פורסם ב: Sep 29 2012, 15:04 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת פרטנר\ית לשרשור, לא משנה כל כך על מה
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2012, 15:52 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור, כמעט ואין נושא שאני אגיד לו 'לא', רק קחו בחשבון שלא קראתי את כל הספרים שבעולם...
אה, וחובה לדעת לפסק. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2012, 15:15 PM
|
||
![]() מוגל |
אני מעוניין בשרשור עם כל מי שבא לו, שידע לפסק וכל נושא שעולה לו לראשD:
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |