![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2012, 17:41 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לעשות שירשור מוזר וחסר פואנטה עם חייזרים וקופים מעופפים? D:
תשלחו לי ה"פ מי שמעוניין ^^ -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2012, 20:19 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אממ, מישהו/מישהי רוצה שירשור , לא משנה לי על מה, שיהיה מעניין, אין לי בעיה עם פנטזיה אין לי בעיה גם לא פנטזיה, אבל לא משהו מטומטם מידי ומישהו שיודע לרשום טוב.
מומלץ דירוג מ R ומעלה. ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2012, 19:19 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה משהוא לשרשר איתו! לא משנה על מה!
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2012, 02:40 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשק לי משהו קיטשי. R בעיקרון, אבל בעצם... מה שיזרום. מישהו שיודע לכתוב רומאנס סוער, וכותב ברמה גבוהה מבחינת השפה בה הוא משתמש. כל נושא שתחפצו בו, כל פאנדום (בתנאי שאכיר אותו )
תגובות ארוכות הן הקריטריון הכי חשוב, ומי שלא יהיה יצטרך לקבל את העובדה שיש לי תקופו עומס מדי פעם, אף על פי שאני משתדלת. אל תיקחו אותי קשה, ותדעו שאני ממש זקוקה לשרשור הזה נפשית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2012, 14:27 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת שרשור, אין כ"כ הרבה קריטריונים. כל המעוניין לפרטי.
-------------------- Some Nights --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2012, 14:33 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על משחקי מחשב כמו assassis's creed ו- gta.
דירוג R+ ואפשר גם PG13. לשלוח בפרטי. -------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2012, 18:58 PM
|
||||
![]() I Won't Give In ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: -------------------- ליאן // SP // ATL // P!ATD // A7X ועוד מלא3> ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2012, 21:28 PM
|
||
![]() מגוואמפ עליון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור ?! מישהו ?!?!?!?
-------------------- בתאל || 18 Officially || לא יודעת מה אני עושה פה שוב || אד שירן זה אהבה || אבל איאן יותר .Just ship Larry Stylinson and stuff ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2012, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? כל נושא... בבקשה!
-------------------- פרסי ג'קסון||תולעת ספרים מושבעת||btr||1D||סטרווגנזה||הארי פוטר||מלון טרנסילבניה|| אתם לא באמת קוראים את זה, נכון?
![]() קרדיט ליעל על החתימה(לפחות חצי ממנה). בפרישה זמנית! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2012, 12:30 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמוסיריוס או כל שרשור שמערב את סיריוס... או סוורוס.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2012, 12:31 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2012, 18:09 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על דברים הזויים.
-------------------- Je M'appelle Aurélie ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2012, 16:49 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו על הארי פוטר מומצא או לילי\סקורפיוס, דירוג- R+ מקסימום
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2012, 19:35 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על סקראבס, לא משנה לי דירוג, מי שרוצה בפרטי.
-------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2012, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למישו בא סלאש/פאמסלאש/מרתור/כל דבר שקשור ל"מרלין"?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |