![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 102 103 [104] 105 106 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2012, 17:02 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר שיודע להפסק טוב.
ועל נושא ערפדים,יומני הערפד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2012, 17:29 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
על שטנים ומלאכים או גיבורים ונבלים או כל נושא אחר שבא לכם. תשלחו לי ה"פ. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2012, 18:11 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו או מישהו לשרשור על וואן דיירקשן או יומני הערפד XD מיש מעוניין, נא לשלוח לי בהודעה פרטית
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פרטנר לתחרות השירשור הכי ארוך אבל מישהו רציני סתם לא באמת אבל על משהו קליל כמו איזה סרט או ספר מעניין בקיצור כל מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית בקשה תודה!!
![]() ![]() ![]() -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2012, 23:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומאנס. R. מישהו שיכול לכתוב תגובה עם מלא מלא פרטים, נחוצים ולא נחוצים כאחד. חפרנים ייתקבלו בשמחה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2012, 01:15 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור? ^^
כל נושא הוא אפשרי(אפשר רומן- אפילו בין בת לבת). הדירוג הוא... הכי גבוה PP21 XD משמע- אין לי דירוגים. הדרישה היחידה(טוב- שתיים) שיש לי: 1) שידע לפסק 2) שלא ינטוש אותי בעמוד 3,10,34,69 וכל עמוד שיוצא בזה XD -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2012, 16:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מישהו רוצה שרשור??
לא אחפת לי על מה אבל שיהי על ספר כלשהו, שהוא פנטסיה/ מדע בידיוני/בסגנון פעולה וסוכנים כזה, אם אפשר בלי רומן גדול אבל אפשר משהו קטן... מי שירצה (הלוואי) שיעדקן מהר (יחסית XD) ולא תגובה כל שבוע, שלא ינתוש!!!!!! ועד דירוג PG13. תודה רבה מראש!!!!!!!! XDXDXDXD ו -------------------- גריפינדורי גאה
|
|
פורסם ב: Nov 2 2012, 17:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור? על הארי פוטר, עד דירוג R חלש.
מישהו שלא כותב עם שגיאות, ויודע לפסק. ומישהו שלא מגיב תגובות קצרצרות. מישהו שלא יגיב לעיתים רחוקות. תפנו אליי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2012, 12:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור שר הטבעות רצוי עם בת אחד שיבוא לפרטי
|
|
פורסם ב: Nov 3 2012, 12:57 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שרשור על כמעט כל נושא אפשרי, רצוי עם בת, דירוג עד R+ חזק.
לשלוח בפרטי. -------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2012, 19:48 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על לגמרי כל דבר, ושהדירוג לא יעלה על R.
מי שיש לו רעיונות שישלח לי ה"פ. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2012, 14:36 PM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שירשור על תקופת הקונדסאים?
לא אכפת לי איזה דירוג^^ רצוי בלי דמויות חדשות... חפרנים יתקבלו בשמחה =) מי שרוצה שיפנה אליי ^^ -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2012, 16:21 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו???
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2012, 15:13 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת בן לפתוח איתו שרשור לא כזה משנה לי על מה, דירוג R+ חלש XD
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2012, 08:30 AM
|
||
חשק פתאומי לשרשור גליי XD
מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |