![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 103 104 [105] 106 107 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 7 2012, 19:22 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שמכיר את הסדרה בית אניבוס לא משנה אייזה דירוג,לשלוח בפרטי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2012, 21:58 PM
|
||
![]() Deceive Inveigle Obfuscate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
-ה"פ -גרים -פרסי ג'קסון -משחקי הרעב -דמדומים -או כל נושא פנטזיה\ מדע בדיוני\ משו בסגנון תשלחו ה"פ -------------------- Suddenly I'm overcome Dissolving like the setting sun Like a boat into oblivion Cause you're driving me away --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2012, 23:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאגניבה. כדאי לכם לשרשר איתי.
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2012, 09:46 AM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני רוצה שרשור קליין או שרשור מאלק. לא, אני דורשת שרשור קליין או שרשור מאלק.
מינימום R, לא עם נובים (סורי נובים, לא אישי, באמת שלא), מישהו שיודע לשרשר, ומישהו שקרא הכל בבני הנפילים/ראה הכל בגליי. יום טוב וזה P: -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2012, 13:14 PM
|
||
![]() ☮Young, Wild, Free☯ ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיציתי יותר מידי נושאים.
מי שיש לו ראש פתוח לפתוח שרשור בנושאים הבאים שישלח ה"פ. -תל אביב (ההתבגרות והחיים בתל אביב,אפשר לכתוב על זה מכל מיני כיוונים ודמויות, אז אם הנושא נשמע מעניין פשוט נבחר לנו דמות לפי מה שהכי מסקרן). -ימי הביניים תקופת צייד המכשפות -הכרות של שתי דמויות דרך האינטרנט עם נקודת תפנית קשה(פירוט בפרטי) -חיים של אם ובת\אב ובן\אם ובן\אב ובת וכו'. -פתוחה לעוד רעיונות. ראיתי הרבה סדרות וקראתי הרבה ספרים אך לצערי-בגלל הטמטום המוזר שהתפשט לי במוח(XD), הרבה מאוד מהם לא סיימתי(לדוגמא, משחקי הרעב- קראתי רק את הראשון והשני, נרניה-רק את הספר הראשון ואת הסרט הראשון, ועוד ועוד) דרושים בני אנוש הבקיעים בשרשורים, אוהבים לחפור ולהעריך,מעריכים דמיון מפותח, אך גם סולחים על שגיאות ניסוח מפעם לפעם, ושגיאות הקלדה. המשך יום קסום XD -------------------- ![]() אנאל-17-וואנסרית-פוטרהד-גיימרית-אוטאקואית-רוגיסטית-“Darker, Dearie. Much Darker” "Sometimes The Best Teacup Is Chipped" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 12:13 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערפדים
דמדומים ג'ונלוק ג'ימיאן אפילו ג'ימלוק שרשרו אותי, בבקשה. אני מתחננת. אם אתם יודעים לפסק, אוהבים לשרשר ולא נובים - אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה. בבקשה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו, שירשור על מפוצלים\מקורי\משהו אחר.
-------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 20:44 PM
|
||||
![]() מעטים האנשים שאני אוהבת, תתמודדו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפוצלים! לא חשבתי שמישהו קרא את זה! אני מוכנה לשרשר איתך על מפוצלים :) ועם אני כבר מגיבה- שירשור, על כל נושא. -------------------- Heli || Joint signature and Nickname with Unnie ![]() #אישתה של ניש צ'אן #מנגו של נודלס # קשורה לעוד כמה אנשים In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2012, 22:37 PM
|
||||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מוסיפה לרשימה את ג'ימולי. יו נואו וואט, אפילו שרלולי(שרלולי XD)! די, נו, אני צריכה שרשור עם מישהו שעוד לא שרשרתי אתו! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2012, 22:41 PM
|
||||||
רוצה שרשור אין לי מה לעשות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 13 2012, 11:27 AM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על אחד הנושאים הבאים:
*דוקטור הו-חוץ משני העונות אם רוז *גרים-הסדרה *בני מלוכה *39 רמזים-עד הספר האחת עשרה -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2012, 18:19 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חיבת שירשור עם מישהו שיודע לשראשר ברמה סבירה,עם פיסוק נכון וללא שגיאות כתיב,ואפשר כמעט על כל נושא. זה הכל.
תשלחו ה"פ דחוף. -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2012, 20:27 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשק לשרשור ה"פ בשיפים מוזרים.
מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2012, 16:07 PM
|
||
![]() מגוואמפ עליון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת מישהו לשירשור משעשע !
עם עקיצות וציניות ודברים כאלה XD -------------------- בתאל || 18 Officially || לא יודעת מה אני עושה פה שוב || אד שירן זה אהבה || אבל איאן יותר .Just ship Larry Stylinson and stuff ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2012, 16:14 PM
|
||||
אני רוצה לשרשר איתך אין לי מה לעשות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |