![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 16 2012, 14:54 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש לי חשק לשרשור הזוי!
שיפ _ לגולאס\גימלי... מעדיפה להיות לגולאס, אבל מוכנה להתפשר. מישהו יצירתי, עם כתיבה טובה, שפה יפה ופיסוק. אהה, והשרשור יהיה R ומעלה. ![]() -------------------- ![]() יאנה זהו שמי. ואני נרקומנית של ספרי פנטזיה ושרשורים (כל דירוג). שחייה צורנית ואקרובטיקה זה החיים שלי3>. אם באלכם לחפור למישהו או שמישהו יחפור לכם, אני פה. כל מי שיש לי שרשור איתו, שידע. יש לי מחשב חדש ואני לא לא מצאתי את השרשור כנראה (אלה שלא הגבתי הרבה זמן) אם יש לכם אותו שמור מוזמנים לשלוח לי קישור^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2012, 14:56 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנלי לא אכפת אבל אני לא יודעת אם תחשיבי אותי לתנאים שלך :)
אם את רוצה אני יכולה להיות גימלי.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 10:53 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על משהו, מישהו?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 12:07 PM
|
||||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלך שירשור על רמוסיריוס -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 13:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מי רוצה שרשור רצוי עם בת לא משנה על מה דירוג pg13 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 13:48 PM
|
||||
אתה מכיר במקרה את התוכנית מרלין? -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 13:52 PM
|
||
המ.....
לא ראיתי רק חלק מהפרק הראשון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 18:40 PM
|
||
מישהו,שירשור??
רמוסיריוס או ג'יימס ג'וניור/טדי -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2012, 19:13 PM
|
||
![]() מגוואמפ עליון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת מישהו לשירשור משעשע !
עם עקיצות וויכוחים ציניות ודברים כאלה XD -------------------- בתאל || 18 Officially || לא יודעת מה אני עושה פה שוב || אד שירן זה אהבה || אבל איאן יותר .Just ship Larry Stylinson and stuff ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 14:31 PM
|
||
שרשור? כדאי לכם. אני מקסימה ומצליחה לפלח בייגלה מאנשים.
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 14:35 PM
|
||||
אני רוצה תקראי לי מלך הציניות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 16:36 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על שקרניות קטנות ויפות, מישהו?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 19:36 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת איכותית לשירשור איכותי,כל נושא וכל דירוג,פנו אליי בה"פ. יניב: )
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 20:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור משהו?XD
-------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2012, 21:29 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שרשור על שרלוק (כן אני יודע, מוזר), רצוי בת, דירוג עד R+ חזק, לשלוח בפרטי.
-------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |