![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 106 107 [108] 109 110 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 15:30 PM
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשור מרתור, בלי הגבלה של דירוג. רצוי מישהו בוגר, 14+ כזה, שיודע לכתוב כמו שצריך ויכול להיות סבלני אליי. לקחת בחשבון את העובדה שאני מתחילה בפאנדום, ושאני פריקית של רומאנס.
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 16:52 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה? -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 17:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה שרשור איתי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 17:30 PM
|
||||
בא לך איתי? -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 17:31 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 18:59 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, מישהו?
יש לי רעיונות מוזרים P: -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 19:06 PM
|
||||
רוצה איתי? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 25 2012, 08:18 AM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו או מישהי רוצה שירשור על מרלין?
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2012, 17:34 PM
|
||||||
מישהו? -------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2012, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר/ת שיודע/ת לכתוב טוב.
על כל מה שקשור לפנימיה, לנוער, אהבה ובגידות. וכמובן, גם הומור מצחיק ושנון. בעצם, לא משנה אם פנימיה או כל נושא אחר. אני אזרום. אפשר ליצור קשר בהודעה או כאן. (: -------------------- שנינות היא חוצפה לא מחונכת.
שמישהו יקום. יוליה | | ללא גבולות | | תזהרו || . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2012, 23:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה איתי? (July)
-------------------- g[/img]g]g]גריפינדורי בדם!!!
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! זה מה שקורה לכל סליתריני שתוקף מאחורי הגב ![]() בבקשה תגיבו ומי שיכול בבקשה שגם ידרג מי שזוכר את זה ישתחווה בפני http://www.youtube.com/watch?v=-dyO9SWiY7k...ature=endscreen ואת זה: http://www.youtube.com/watch?v=XFldSKSCTkk&feature=related והכי חשוב את זה http://www.youtube.com/watch?v=xSlkO41Y9I4...=endscreen&NR=1 תגיבו ותדרגו אתם מוזמנים לפאנפיק שלי "מחנה החצויים" בקישור הבא http://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3550&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 00:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי, מי רוצה לשרשר איתי? לא ממש אכפת לי באיזה דירוג, אני מסתדרת עם הכל!
-------------------- ניי ניי לעולם!!! משרשרת||חופרת||משועממת||14||אמ... זהו?||ליזה [איך שכחתי?]||איגי\אנגליה\בריטניה\הממלכה המאוחדת\UK\הממלכה המאוחדת של בריטניה הגדולה וצפון אירלנד||ספרד. מרק סינים עם איטריות ארו משהו הייתי חייבת. פשוט הייתי חייבת. אנחנו, כאילו, לגמרי צריכים לצבוע את האויב בוורוד! זה יראה כאילו, לגמרי מהמם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 17:33 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור?שידע לפסק ולכתוב טוב,רצוי מעל גיל 14 ולא משנה איזה דירוג
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 18:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור, מישהו שיכול לסבול את זהשאני לא מגיבה כל הזמן. ועדיפות לכזה שיודע לפסק כמו שצריך ושלא יכתוב משהו בסגנון - "הוא הלך וראה את מיה ואמר לה שלום מה שלומך אהוא המשיך ללכת והיא לא ענתה לו הוא היה עצוב ושאל אותה שוב שלום מיה מה שלומך תורךך להגיב!" (אני מכירה אנשים כאלה) בה"פ.
-------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 20:07 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור על מרלין?
רצוי על מרתור(ארתור ומרלין) אבל אפשר גם על דברים אחרים. -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |