![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 107 108 [109] 110 111 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:01 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגיש נואש XD
מי רוצה שירשור? -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:08 PM
|
||||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני ![]() רוצה? -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:10 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למרות שיש לי מרתור עם מישהי שהיא לא מגיבה יותר, באלי עוד אחד.
כל כמה זמן את מגיבה? -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:17 PM
|
||||
כמעט כול דקה,חוץ מהפעמים שאני לא במחשב. אני הרבה גם מהפלא'. -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:18 PM
|
||
מיעולה.
תפתחי. -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 22:19 PM
|
||||
על מרתור נכון? סורי על הטימטום. -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2012, 23:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מישהו מעוניין לשרשר איתי? לא ממש אכפת לי על מה (כל עוד זה לא משהו שאני לא מכיר... אפשר מומצא.) ולא משנה באיזה דירוג, אני מסתדר עם הכל! (עדיף R+, ומשרשר/ת בגיל 14+)
-------------------- g[/img]g]g]גריפינדורי בדם!!!
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! זה מה שקורה לכל סליתריני שתוקף מאחורי הגב ![]() בבקשה תגיבו ומי שיכול בבקשה שגם ידרג מי שזוכר את זה ישתחווה בפני http://www.youtube.com/watch?v=-dyO9SWiY7k...ature=endscreen ואת זה: http://www.youtube.com/watch?v=XFldSKSCTkk&feature=related והכי חשוב את זה http://www.youtube.com/watch?v=xSlkO41Y9I4...=endscreen&NR=1 תגיבו ותדרגו אתם מוזמנים לפאנפיק שלי "מחנה החצויים" בקישור הבא http://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3550&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2012, 18:32 PM
|
||||||
? על מרתור נכון? -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2012, 18:56 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוושה משרשרת רצינית עם רמה גבוהה של כתיבה
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2012, 19:44 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור על מרתור
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2012, 17:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי הרבה זמן שלא פתחתי שירשורים חדשים בגלל עומס:
אני רוצה שרשור בשיפ דראקו\הרמיוני, ושהשרשור יתחיל מהשנה החמישית שלהם. יש לי כבר רעיון, אני אפרט יותר למי שירצה בפרטי. מישהו שיודע לפסק, ושיגיב הרבה. תפנו אליי בפרטי. אה, והדירוג הוא R. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2012, 22:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור איתי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2012, 15:32 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור?
אני נואשת. ![]() ![]() ![]() -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2012, 18:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה
על מה ודירוג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2012, 22:29 PM
|
||||
באלך על ימי הבניים בזמן צייד המכשפות? והדירוג לא משנה לי כול כך -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |