![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 109 110 [111] 112 113 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2012, 15:50 PM
|
||
![]() Deceive Inveigle Obfuscate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
כל נושא תשלחו ה"פ -------------------- Suddenly I'm overcome Dissolving like the setting sun Like a boat into oblivion Cause you're driving me away --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2012, 15:53 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור משהו?
כל נושא ולשלוח לי בה"פ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2012, 20:39 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו? -------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2012, 00:32 AM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור?
עדיף- מישהו שלא יגיב תגובה אחת כול שנתיים ועדיף על הנושאים הבאים: -מרלין. -בית הלילה.(עד השלישי) -לא ממש משנה לי על מה. -משחקי הרעב.(כול הספרים) -------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2012, 17:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה שרשור איתי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2012, 10:44 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
על ממש כל דבר. ספר, סרט, הכל! מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2012, 14:13 PM
|
||
משהו?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2012, 23:04 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור
על כל דבר כאילו לגמרי הכל אפילו סתם רעיון תשלחו לי הודעה ^^ -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2012, 13:29 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, דחוף, על כל דבר!!!!!! גם אם אני לא מכירה את הנושא, אני יכולה לאלתר או לזרום או גם וגם!!!!!!!!!!! אפילו על גליי!!!!!!!פליז פליז פליז!!!!!!!!!!!!
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2012, 05:11 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על OMC/OMC, שניהם כבר מוכנים. למען האמת, יש לי שלוש אפשרויות - גריפין ורייבנ, גריפינ וסלית', סלית' ורייבן ואם כבר מדברים על זה - גם על הזוג מוויזרד לאב.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2012, 17:36 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח למישהו או מישהי שבא לה\לו על שרשור של וואן די הסגידים ביותר XD
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2012, 17:26 PM
|
||
![]() מוגל |
היי אני ממש אוהבת להמציא סיפורים אבל כל הזמן יש התחלה בלי סוף. מישהו רוצה לשרשר?
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2012, 14:59 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על האוס?
מי שרוצה שיכתוב לי בפרטי -------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2012, 15:55 PM
|
||
משהו רוצה שרשור?
על כל נושא!!!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2012, 23:36 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש מישהו לשרשר איתו, לאמשנה על מה, לא משנה עם מי
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |