![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 110 111 [112] 113 114 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 2 2013, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור על יו גי הו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2013, 22:50 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני נואשת אז אני שואלת כאן.
שרשור. סלאש/פמסלאש. עדיף סלאש. עם מישהו שכותב ברמה גבוהה. מינימום R. עדיף עם מישהו שאני מכירה באמת, אם מישהו מכם רואה את זה >< אה, ואני נמצאת בפנימייה רוב השבוע אז הרבה פעמים אני לא אוכל להגיב חוץ מבסופ"שים, נא לקחת בחשבון. יואו באלי שרשור סלאששששששש >< או, הסלאשים שאני אוהבת- קליין (קורט+בליין) דארן כריס קולפר (דארן כריס+כריס קולפר. השחקנים של קורט ובליין למי שלא מבין. יכול להיות אדיר לשרשר עליהם.) מאלק (מגנוס+אלק) ג'יידר (ג'ייק+ריידר. מהונה הרביעים של גליי) לארי סטיילינסון. (לואי טומלינסון+ הארי סטיילס) זיווגים של סיריוס עם כל הבא ליד. אני גם חולה על בריאן+ג'סטין מ"הכי גאים שיש", ג'ונלוק ומרתור, אבל בכל שלושת הסדרות אני דיי בהתחלה, אז אני לא ממש מודעת לכל מה שקורה איתם וזה.) קדימה פיפוליםD: -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2013, 23:34 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. דחוף. על הכל. דחוף.
![]() -------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2013, 19:38 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על "החממה". על יפתח וOFC. רק אנשים שאשכרה יודעים לפסק. הו, ונחמד אם הם לא יעשו לי ספויילרים.
אני היחידה שרואה את התוכנית הזאת, נכון? XD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2013, 14:38 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה שרשור איתי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2013, 11:47 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אלידע ♦ 23 ♦ חייל קרבי משוחרר ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון" ♦ ישל"צניק, בזמנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2013, 17:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור?מישו?
לאמשנה לי זורמת בהכול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2013, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על כל דבר, העיקר שזה יהיה מישהו שלא נוטש.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2013, 18:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2013, 15:38 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? מישהו?
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2013, 17:42 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור... ה"פ או מומצא או משהו מקורי... מישהו? ברמת כתיבה טובה... מישהו?
-------------------- ![]() דאשה||16||מש"צית||יא'||צו ראשון ביצ'ס דרוש זוג בנים או בנות (כאילו זוג זוג.. ביחד) מאזור הדרום שיכול ומעוניין להשתתף בקליפ. פרטים בפרטי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2013, 22:38 PM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שירשור על מרלין או גליי?
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2013, 22:31 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור על קליין. למי שבא גם- מוזמן לשלוח לי הודעה:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2013, 18:34 PM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שירשור?
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2013, 21:39 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שרשור של 3 או 4 משרשרים על הקונדסאים ^^
אם מישהו רוצה שישלח הודעה -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |