![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 111 112 [113] 114 115 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2013, 15:06 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שירשור על האוס?
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2013, 22:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר\ת לשרשור *לא מחייב* עקב לחץ בלימודים - ז"א שאתחבר מקסימום פעם ביום כדי להגיב.
מבטיחה להשתדל לא לנטוש גם בימים לחוצים. העדפה שלי: שרשור על "החיים המופלאים של בנג'מין באטן", אבל אפשר לפנות אלי בהצעות לשרשורים בנושאים אחרים. (כל דבר שנשמע טוב) מחפשת אחד שכותב טוב ברמה בסיסית לפחות, ושכותב מינימום שורה אחת בכל תגובה. בואו בהמונכם ;) ואל תאלצו אותי להתחנן!~ שלחו ה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2013, 12:47 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנרית לשירשורים,עם שפה גבוהה ,ולא פוסט של 2 שורות...
אני אמצא נושא ![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2013, 16:06 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנר לשרשורים על הארי פוטר ^^
כל המעוניין, לשלוח לי הודעה ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2013, 19:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי.
אני צריכה שירשור עם מישהו שיודע לכתוב סימני פיסוק ומשפט נורמאלי. שיודע לגרום לשירשורים לזוז. שלא כועס כשיש ימים שאני לא מגיבה. כל נושא. בה״פ, לכל מי שרוצה. -------------------- צונזר כי גם זה עוד דבר שמביך מכדי להיות קיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2013, 18:09 PM
|
||
שרשור ההוביט או הארי פוטר.
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2013, 00:49 AM
|
||
שירשור? מישהי? מישהו?
-------------------- I Am Livestrong
|
|
פורסם ב: Feb 1 2013, 15:00 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנרית לשירשורים,עם שפה גבוהה ,ולא פוסט של 2 שורות...
אני אמצא נושא .. ה''פ בבקשה ^.^ -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2013, 10:05 AM
|
||
שרשור ההוביט או הארי פוטר המעוניין לשלוח לי הפ
|
|
פורסם ב: Feb 2 2013, 18:20 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שירשור על נסי וג'ייק או על בני הנפילים.
מי שרוצה שישלח לי ה"פ(: -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2013, 22:00 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
על הארי פוטר\סטארקיד עדיף ![]() בדירוג Pg13 גג (מתחיל להתחמם. אפשר למצוא תיאורים של נשיקות מפורטות, קללות ואלימות מפורטת.) מישהו שתמיד כאן, כי אין לו משהו אחר לעשות בחיים ;) ושכותב בלי שגיאות כתיב, זה משגע אותי... ולא רק 3 מילים בתגובה. שלחו לי ינשוף :) -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2013, 15:45 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
על הארי פוטר עדיף לא משנה לי מה הדירוג, אבל גג עד Pg13 ! מישהו שתמיד כאן, כי אין לו משהו אחר לעשות בחיים ;) ושכותב בלי שגיאות כתיב, זה משגע אותי... ולא רק 3 מילים בתגובה. שלחו לי ינשוף :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2013, 22:01 PM
|
||
דרושה משרשרת איכותית
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2013, 22:36 PM
|
||||
אני רוצה לשרשר איתך :) אבל מה זאת אומרת משרשרת איכותית? ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 8 2013, 22:37 PM
|
||
שישור על האוס מישהו?
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |