![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 114 115 [116] 117 118 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 12 2013, 22:49 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נואשת לשרשורים על וואן דיירקשן.....
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2013, 17:54 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
על האי/דמדומים/הארי פוטר עדיף לא ממש משנה לי הדירוג :) מישהו שתמיד כאן, כי אין לו משהו אחר לעשות בחיים ;) ושכותב בלי שגיאות כתיב, זה משגע אותי... ולא רק 3 מילים בתגובה. שלחו לי ינשוף :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2013, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישחקי הרעב....
מישהו? -------------------- ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2013, 21:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה הארי פוטר מישהו נחמד לא משנה דירוג ולא נוטש
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2013, 14:59 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואן דיירקשן, פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pg13 גג!!!
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2013, 19:11 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על יומני הערפד דיימון/OFC. בבקשה.
-------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2013, 13:23 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו, גליי, הארי פוטר, משחקי הרעב, פרסי ג'קסון, בני הנפילים, הומואים (:
|
|
פורסם ב: Mar 18 2013, 08:37 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה הארי פוטר מישהו נחמד לא משנה דירוג ולא נוטש
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
פורסם ב: Mar 18 2013, 19:54 PM
|
||
בא לי שרשור על קופידונים:) מישהו שיודע לפסק, ולהמשיך את העלילה כי אני לא משהו... ואחד שאוהב קופידונים:)
|
|
פורסם ב: Mar 20 2013, 12:32 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו ? ואחד שיודע לפסק , בנוסף . מי שלא יודע לא משרשרת איתו .
-------------------- לאל, ילדה עסוקה מאוד בזמנה הפנוי. כל מי שנרשמ למ"ת שלי - מצטערת. באמת באמת. יש לי קשיים בחיים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2013, 13:38 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור עד R- מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית.
דמויות מומצאות- דור הארי או דור הקונדסאים -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2013, 13:40 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לשרשר שיישלח לי הודעה
|
|
פורסם ב: Mar 21 2013, 13:36 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש נשרשר לבלש מקסימום עד R חזק.
על ה״פ, גלי, פרוג׳קט וכו׳. מי שרוצה, לשלוח לי הודעה פרטית בבקשה. -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2013, 12:41 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור, דירוג PG-13 +
לא ממש משנה לי הנושא. -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2013, 19:44 PM
|
||
שרשור על פרסי ג'קסון? מישהו? pg13? מישהו? כזה שיודע לפסק ולהמשיך? :)
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |