![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 115 116 [117] 118 119 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 24 2013, 14:22 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו ראה גריז ורוצה לשרשר על זה? ריקוד מושחת?
סינדרלה? D: דירוג לא ממש משנה לי XD -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2013, 21:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר שאוהב תגובות ארוכות. שאוהב לכתוב את כל הפרטים הקטנים ויכול להרשות לעצמו להיסחף. אני ממש זקוקה כרגע למישהו עם שפה ציורית ותגובות ארוכות. כל השאר פחות משנה לי. אני מאוד אשמח אם תפנו אליי בכל דרך שתמצאו לנכון ^^
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2013, 02:00 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למרות שנראה לי שאני היחידה שבאמת רואה את זה - שרשור על School Of Thrones, מישהו? שלחו לי ה"פ ^^
אוה, ואם אף אחד לא מכיר את זה .. גם סטארקיד\גליי\רעיונות מוזרים\וואןדי\ג'סי\אחרים ייתאפשר. אבל עדיין, עדיפות ל- School Of Thrones. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2013, 18:12 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הייתי רואה גם משחקי הכס ולא רק סקול אוף ת'רון, הייתי מושלמת לזה, נועה XD
----- שרשור על כל דבר. אני מקובעת ורוצה לצאת מזה. עדיפות לאנשים שעוד לא שרשרתי אתם. חובה לדעת פיסוק, לפחות בסיסי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2013, 00:13 AM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
על הכל. לא משנה מה. אבל לא לנטוש. ולדעת סימני פיסוק. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2013, 22:14 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישבהו על הארי פוטר או מקורי
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2013, 23:32 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על מאלק/מרתור/קליין.
מישהו שיודע לפסק ולא מתחת pg-13 -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2013, 16:14 PM
|
||
שרשור על 1D / HP / HG
מישו שיודע לפסק, לא מתחת ל pg-13 מישו שלא ינטוש את השרשור -------------------- המחשב שלי בבית קרס ולכן פרשתי מחוסר ברירה =/
מצטערת על כך שהזנחתי כאן בפורטל הרבה דברים בעקבות כך. אליסה, אני אשמח אם תבקשי ממנהלת מפת הקונדסאים לנהל במקומי את הקבוצה של אוהבי וואן דיירקשן. אוהבת את כולם ומתגעגעת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2013, 23:55 PM
|
||
יש לי רעיון מקורי לשרשור, למישהו שאוהב דרמות ועצב.
מראש- אני הבת. מישהו שיודע סימני פיסוק. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
|
|
פורסם ב: Mar 28 2013, 12:47 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
מישהו שיודע לפסק, לא מתחת ל pg-13, ומישהו שלא ינטוש את השרשור, אחרת חבל. -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2013, 18:05 PM
|
||
שירשור, מישהו?
מישהו שלא ינטוש. לא ממש משנה על מה. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
|
|
פורסם ב: Mar 29 2013, 19:49 PM
|
||||
רוצה שרשור? -------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2013, 18:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור דמדומים אדוארד\בלה וג'ייקוב החתיך שנדחף3>
NC17 או R חזק. -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2013, 19:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הארי פוטר..
משהו שלא ינטוש . -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 01:09 AM
|
||||
אני רוצה. תשלחי לי הודעה, אני לא יכולה כי תיבת ההודעות שלך מלאה -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |