![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 116 117 [118] 119 120 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 08:23 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לשרשר? -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 14:22 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
היי, אני חדשה כאן אבל יודעת לשרשר.. מישהו מעוניין ?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 14:34 PM
|
||
אני תמיד מעוניינת לשרשור D:
-------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 17:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנ י מעוניין
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 18:15 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני
-------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2013, 19:10 PM
|
||
הלך לך הרבה תגובות לא רע ואני אור שוב שאני מעוניין לאנוטש ואיך שאתה רוצה אני גם אסביר על שרשורים עם בא לך
|
|
פורסם ב: Apr 2 2013, 15:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי או מישהו רוצים שרשור עד R כולל?
-------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2013, 16:36 PM
|
||
שרשור הארי פוטר או רעיון מקורי
|
|
פורסם ב: Apr 2 2013, 18:30 PM
|
||
מי רוצה שרשור מחנה החצויים? (פרסי ג'קסון)
-------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2013, 18:35 PM
|
||||
אני -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2013, 18:59 PM
|
||||||
אתה רוצה בזמן של פרסי ג'קסון,אחרי או לפני? -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 3 2013, 16:16 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? מישהו?
-------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2013, 18:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שירשור R+.
תגובה של לפחות מעל ל5 שורות. הגבה תמידית. לא פורש. השקעה. זומבים. -------------------- בס"ד.
My heart is broken Release me, I can't hold on Deliver us ![]() ![]() My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us from sorrow's hold --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2013, 19:42 PM
|
||||
זומבים *~* אם אתה רוצה אני מוכנה.. זומבים *~* -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2013, 20:27 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו משקיע.
R+ או אפילו חריגה ל NC17 עם צריך. מלחמת זומבים או חייזרים. אפשר גם מקורי. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |