![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 117 118 [119] 120 121 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 4 2013, 14:41 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שירשור?
על בריטאנה/קליין/פאברי/מאלק עדיף. שישלח לי ה"פ. -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2013, 21:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור? ההעדפה ל-R.
-------------------- I Am Livestrong
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2013, 19:30 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשוריישן על כל דבר:))) תשלחו הודעה:))) אבל קחו בחשבון שזה יהיה רומאנס, ומאוד הייתי רוצה להיות הבת:)
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2013, 21:34 PM
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו/י רוצה שרשור בפאנדום שרלוק? ^^
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2013, 20:43 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לי בא. אבל זומבים. (: שלחתי לך ה"פ. -------------------- בס"ד.
My heart is broken Release me, I can't hold on Deliver us ![]() ![]() My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us My heart is broken Sweet sleep, my dark angel Deliver us from sorrow's hold --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2013, 17:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור קונדסאים, חברס? כאלה שכותבים תגובות ארוכות ומושקעות עדיפים כמובן.
שלחו הודעה דרלינגס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2013, 19:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה.. שלחתי ה"פ -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2013, 20:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שקרא את שיר של אש וקרח ומוכן לשרשור בנושא יתקבל בזרועות פתוחות
|
|
פורסם ב: Apr 10 2013, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה/נואשת דחוף לשירשור על PLL עם מישהו/הי שיודע/ת לשרשר.
הצעות אחרות יתקבלו בברכה,אבל עדיפות עליונה לPLL. -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2013, 17:34 PM
|
||
מי רוצה שירשור על devil survivor2 או על אנימה אחרת?
-------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2013, 12:55 PM
|
||
דרוש משרשר\משרשרת\ עם כתיבה טובה,ונושאים מענינים.
עד דירוג R. מי שרוצה,שישלח לי ה''פD: -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Apr 17 2013, 17:11 PM
|
||
שרשור הארי פוטר
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
פורסם ב: Apr 17 2013, 18:00 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור לשלושה אנשים , (לא אכפת לי מהנושא ) מי שמעוניין לשלוח ה"פ.
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2013, 18:20 PM
|
||||
אני רוצה.. שלחתי לך ה"פ -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2013, 19:37 PM
|
||
שרשור של שולשה אנשים הארי פוטר או מקורי מעוניין לשלוח לי ה"פ
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |