![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 118 119 [120] 121 122 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2013, 17:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר\משרשרת\ שיש להם כתיבה טובה,עד דרוג R.
ונושאים מענינים כמו' גוף מארח' לשלוח הפ''. -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2013, 17:16 PM
|
||||||
את לא שלושה תמצאי עוד אחד מישהו שרשור יש כבר שני אנשיפם -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|||||
|
פורסם ב: Apr 23 2013, 22:20 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על תקופת מלחמת העולם השנייה? שני נערים שכאילו היו שם. נער ונערה.
מראש, אני הנערה. מי שרוצה שישלח לי ה"פ. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2013, 16:05 PM
|
||
מישהו לשרשור משולש??
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 18:19 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור? R-PG ואני יכולה לחרוג טיפה...
לא אכפת לי על מה, עדיפות על הארי פוטר \וואן דיירקשן \סטארקיד -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 18:21 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואן דיירקשן. מעדיפה להיות בת אקראית או לואי *~* והבגתי בשרשור האחר, מחכה רק לך. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 18:22 PM
|
||
שרשור משולש
|
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:19 PM
|
||||||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו... לואי הוא הפייב שלי *~* אני יכולה להיות לואי ואת תהיי בת אקראית (או אלינור, מה שתרצי... XDD)??? :פליזייפליז!!: -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:29 PM
|
||
שרשור כפול
|
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:37 PM
|
||||||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם בת מומצאת ^^ -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:40 PM
|
||
שניים שרוצים איתי
|
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:44 PM
|
||||||||||
נדבר בהודעות... :) -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 25 2013, 19:49 PM
|
||
שני אנשים
|
|
פורסם ב: Apr 27 2013, 17:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה לשרשר? דירוג עד R.
שרשור על הסודות של ניקולס פלמל בן האלמוות, מי שרוצה שישלח ה"פ. -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2013, 18:36 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הכל כולל הכול, עם העדפה מיוחדת לוואן די:))))
pg13- R בלבד!!! אוהבת:) -------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |