![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 121 122 [123] 124 125 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 8 2013, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שהיא רוצה שרשור על הארי פוטר ?
-------------------- פרשתי.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2013, 21:46 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 8 2013, 23:33 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אז.. בגלל שאני ילדה מיוחדת והכל (מוזרה במילים אחרות)..
מי רוצה שרשור על בן ובת שיש להם להקה עם עוד כמה חברים והם מתאהבים וזה מעצבן את כולם? D: ~אני מפגרת, איי נואו~ -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2013, 06:55 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבוש שזה בסדר ליפז שאני יהיה הרמיוני ואת תהיי ג'יני ?
-------------------- פרשתי.
|
|
פורסם ב: May 9 2013, 07:02 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: אני יכולה להיות הבת? -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 9 2013, 09:42 AM
|
||||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחי לי ההודעה D: -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 9 2013, 13:43 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על משחקי הרעב?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2013, 13:59 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור על אלה המכושפת, מוזמן לשלוח לי ה"פ:) דירוג pg13
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2013, 15:52 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו? עד דירוג R...
עדיפות על הארי פוטר/ סטארקיד/ וואן דיירקשן -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 9 2013, 20:27 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ?
על 39 רמזים הדירוג הכי נמוך שיש -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2013, 00:42 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר\משרשרת שמוכן\מוכנה לשרשר עד R נושא ימי הבנייםP:
-------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: May 10 2013, 07:23 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה. -------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 10 2013, 12:52 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניאניאני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 10 2013, 12:54 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מעוניין בשירשור על אלה המכושפת-הספר? רק מישהו שגמר.אלה+נערה-משרתת בארמון.אני הנערה.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: May 10 2013, 16:42 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיצטרף לשרשור משולש יש שניים
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |