![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 124 125 [126] 127 128 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 26 2013, 17:34 PM
|
||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אדבר איתך אחר כך -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 27 2013, 17:56 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו-שרשור 39 רמזים?
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: May 28 2013, 20:45 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אבל באלי מקורי -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2013, 18:35 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על קוריאנים , דירוג pg13 מי שמעוניין לשלוח לי ה"פ .
( סוסקין , חלי ,שני , סשה , יסכה ... ועוד כמה כאלה שאני לא יודעת את שמם ) -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2013, 19:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על על טבעי, דירוג R, מי שמעוניין לשלוח ה"פ.
-------------------- עברתי למשתמש אחר, המשתמש הזה נסגר. אם אתם רוצים לחפש אותי חפשו את המשתמש I'm Crazy ,Crazy girl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2013, 13:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור על הארי פוטר? דירוג עד R נראלי
-------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2013, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה תשלח לי ה"פ
-------------------- פרשתי.
|
|
פורסם ב: May 31 2013, 15:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי.כבר מצאתי מישהו
-------------------- אביאל פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2013, 15:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור ?
-------------------- פרשתי.
|
|
פורסם ב: May 31 2013, 16:14 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ! אני אשלח לך ה"פ ! -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 31 2013, 16:54 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
כל נושא.. כל דירוג.. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 00:38 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל שאני אובססיבית - שרשור על Little White Lie , מישהו \ מישהי \ מישהם?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 08:44 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עם מישהו שמעולם לא שרשרתי אתו. אני מוכנה לשרשר על רוב הנושאים הקיימים עד דירוג R.
הדבר היחיד שהוא ממש תנאי אצלי זה ידע בסיסי בפיסוק. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 11:45 AM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על הטיטאניק..? עד R, וחובה לדעת לפסק נורמלי:) ומראש- אני רוז.
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2013, 11:48 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |