![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 130 131 [132] 133 134 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2013, 16:37 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור , על כל דבר. ואם אני לא מכירה את הנושא - אני איכשהו אזרום עם זה. שלחו לי ה"פ או משהו.
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2013, 16:41 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח!
-------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2013, 17:23 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור בשלישיה,אנשים שבאמת מכירים אותי ולא ראו אותי פעם אחת,כל נושא [בערך].
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2013, 19:26 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו/י ?
-------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 13:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפש מישהו לשר על בית ספר או פנימייה
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 14:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור בשלישיה? לא אכפת לי נושא. לא מעבר לR
-------------------- מעיין
![]() הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 17:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל נושא... שרשור בשלישיה, עדיף R+
-------------------- g[/img]g]g]גריפינדורי בדם!!!
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדורי גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! זה מה שקורה לכל סליתריני שתוקף מאחורי הגב ![]() בבקשה תגיבו ומי שיכול בבקשה שגם ידרג מי שזוכר את זה ישתחווה בפני http://www.youtube.com/watch?v=-dyO9SWiY7k...ature=endscreen ואת זה: http://www.youtube.com/watch?v=XFldSKSCTkk&feature=related והכי חשוב את זה http://www.youtube.com/watch?v=xSlkO41Y9I4...=endscreen&NR=1 תגיבו ותדרגו אתם מוזמנים לפאנפיק שלי "מחנה החצויים" בקישור הבא http://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3550&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 17:26 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל נושא, עד R חזק. תבואו עם רעיונות!
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 19:05 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית יתומים, דירוג PG13 חזק לפחות. שלישייה, זוגי, לא אכפת לי.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 19:50 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שרשור על פמסלאש, מישהו? כל דירוג.
-------------------- מור||אשתו של עדנ|| גליקית, ציידת צללים, שקרנית, דיירקשנית(לואי3>), פוטרהאדית, מרלינית, רעבה(מאוד)||פול אאוט בוי||פאנגירל
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 20:22 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה :) שולחת ה"פ. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2013, 21:32 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני.בסדר לי הדירוג הגבוה,יש לי ילדים בהסעה שמדברים NC17. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||
|
פורסם ב: Jul 5 2013, 11:48 AM
|
||
שרשור מישהו/י?
|
|
פורסם ב: Jul 5 2013, 19:30 PM
|
||
האקדמיה לערפדים, R לפחות, שלישייה עדיף. אני הבת.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2013, 19:32 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהי רוצה רוצה שירשור על פרסי ג׳קסון, עד דירוג PG13.
( אבל מישהי שקראה את כל הספרים ). מי שרוצה לשלוח לי ה״פ. -------------------- פז || 12 || פרסי ג'קסון || שקד מרק היא אהובתי ❤ || תמיד פנויה לשירשורים || ווינטר בלו || תולעת ספרים מקצועית || סופרת חובבת ( בקרוב אולי מקצועית ) ||
Potterheads always: https://m.facebook.com/#!/profile.php?i...100000155847080 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |