![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 133 134 [135] 136 137 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 22 2013, 22:34 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על וואן די\דה וונטד, R זה המקסימום:) אחד שיודע לכתוב ולנקד כמו שצריך. חו-בה.
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2013, 22:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על כל נושא אבל לא תמים.
R+ אם אפשר :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2013, 12:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו ?
דירוג ונושא לא משנים לי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2013, 21:28 PM
|
||
![]() מוגל |
שירשור?
דרוש אדם בעל יכולת כתיבה, ללא הגבלה בדירוג. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2013, 00:44 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על הסדרה החולמים?
-------------------- אני מיכל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2013, 11:25 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה על משהו?זורמת על הכל.רק מתחת לR.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 26 2013, 12:42 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש מישהו/מישהי לשירשור סלאש בנושא טין וולף. דירוג עד R חזק. השיפ הרצוי: סטטילס- דרק.
מטריד ומצחיק D: תשלחו לי הודעות פרטיות ![]() -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2013, 01:03 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
למי בא שירשור לא איכפת לי דירוג פשוט שישלח לי הודעה
-------------------- פוטרהדית לנצח וגאה
גריפינדורית וגאה ארגנטינאית וגאה מוזרה בטירוף וגאה תולעת ספרים וגאה חנונית לאלה וגאה היפראקטיבית וגאה יום הולדת 25/6/2000 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2013, 14:53 PM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו\מישהי לשירשור מומצא.
צריכה שמישהו יבנה איתי את העלילה והכל. מי שרוצה שישלח ה"פ D= -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2013, 15:11 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב, בנוסח שני מנצחים, לא אכפת דירוג אבל שלא יהיה תמים, אני מעדיפה להיות הבת למרות שלא אכפת לי להיות גם הבן.
לשלוח ה"פ. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2013, 18:43 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה על הארי פוטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 01:45 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ימין(או בשם היותר נפוץ שלהם: מורמור) כלומר - ג'ים מוריארטי וסבסטיאן מוראן של הביביסי.
די אשרשר עם כל אד בעל ידע בסיסי בפיסוק וראה אצ כל הפרקים של "שרלוק". -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 09:22 AM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אישתי! -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 22:05 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ה"פ, דמות מוצאת ופרד וויזלי, יכול לעלות עד הסוף. אני הבת.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2013, 22:31 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו על משחקי הרעב. או פרסי ג'קסון. יש לי חשק לכאלה. לא משנה דירוג או משהו. שלחו לי ה"פ וזה.
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |