![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 135 136 [137] 138 139 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2013, 14:00 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שזה אולי יישמע מוזר - אבל פתאום ממש ממש בא לי שרשור על פארק היורה XDD
רצוי עם חוקרים מומצאים או משהו , ורצוי שהדירוג לא יהיה נמוך מדי. זה יכול להיות אוסומי D: שלחו לי ה"פ וזה. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2013, 22:06 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דרוש משרשר. נקודה. לא כ"כ משנה לי מה.
שלחו ינשוף. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2013, 22:14 PM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
מומצא, לא על להקות או מפורסמים, עד R. שלחו ינשוף <: -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2013, 23:37 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על סיפור אימה אמריקאי, על טייט וויולט.
מהרגע שהם מכירים. ולא שרשור תמים. ותשלחו לי הודעה :> -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 6 2013, 23:58 PM
|
||
![]() Fish Fingers and Custard ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על הכל כולל הכל ובכל הדירוגים שיש... עדיפות לאנשים חופרים שלא כותבים חצי שורה ויודעים להמשיך את הסיפור כשהוא נתקע
-------------------- :) Fish Fingers and Custard ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2013, 11:25 AM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
עד דירוג R מומצא ולא על מפורסמים. מומלץ לאנשים חופרים שלחו ינשוף ^^ -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2013, 16:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על פמסלאש? כל דירוג.
-------------------- מור||אשתו של עדנ|| גליקית, ציידת צללים, שקרנית, דיירקשנית(לואי3>), פוטרהאדית, מרלינית, רעבה(מאוד)||פול אאוט בוי||פאנגירל
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2013, 16:46 PM
|
||
מחפשת מישהו חופר. מאוד. מאוד.
-------------------- :) Fish Fingers and Custard ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2013, 18:27 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה?D: -------------------- מור||אשתו של עדנ|| גליקית, ציידת צללים, שקרנית, דיירקשנית(לואי3>), פוטרהאדית, מרלינית, רעבה(מאוד)||פול אאוט בוי||פאנגירל
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2013, 18:38 PM
|
||||||
בטח... תשלחי לי ינשוף -------------------- :) Fish Fingers and Custard ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 11 2013, 08:48 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שירשור סלאשי על כל נושא, פרטנר שלא ינטוש תוך דקה -,-
תשלחו לי ההודעה פרטית -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2013, 18:06 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת שיודעת לשרשר.
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2013, 18:13 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיניק\אנני, דרוש ידע של לפחות שתיים מהספרים, דירוג PG13 מינימום, אני פיניק, לשלוח לי ה"פ. או כן, פיניק לא ימות.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2013, 20:11 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו/י שראה/תה איירון מן. שיודע/ת לשרשר.
-------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2013, 20:15 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב.
פיניק\אנני. אני פיניק. או פיטה\קטניס. אני קטניס. D: -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |