![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 136 137 [138] 139 140 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2013, 04:40 AM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
משחקי הרעב, מומצא, מומלץ לאנשים חופרים, מוזרים, מאגניבים ואוהבי כל עד דירוג R שלחו ינשוף <: -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2013, 18:35 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם רוצה שרשור לא משנה מה מי מתי איפה למה איך דירוג פאנדום ז'אנר הכללללללללללללל
העיקר לשרשר... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2013, 19:17 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על פמסלאש?
-------------------- מור||אשתו של עדנ|| גליקית, ציידת צללים, שקרנית, דיירקשנית(לואי3>), פוטרהאדית, מרלינית, רעבה(מאוד)||פול אאוט בוי||פאנגירל
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2013, 19:43 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קטניס ופיטה.
דירוג לא אכפת לי. הספר הראשון. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2013, 07:51 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני נערים,אחת שקראה משחקי הרעב ואחד שלא מבין בזה כלום ולועג לה,נכנסים ביחד לתוך העולם של משחקי הרעב ונתקעים שם.
אני משערת שאפשר לפתח את זה לPG13. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 15 2013, 12:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על שקרניות או הארי פוטר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2013, 17:16 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכולם, מי רוצה איתי שירשור?
-------------------- I Am Livestrong
|
|
פורסם ב: Aug 16 2013, 02:07 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שותפ/ה לשרשור!
נושא לא מפריע ודירוג... רצוי מעל PG13.... -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2013, 12:44 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי ! על איזה נושא ?? ... -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2013, 12:44 PM
|
||
![]() Fish Fingers and Custard ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור... כל דירוג (עדיף עד R) וכל פאנדום. אני פתוחה גם למומצאים.
עדיפות למי שרוצה לשרשר על פנימייה או גיבורי על. -------------------- :) Fish Fingers and Custard ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2013, 03:14 AM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שותפ\ה לשירשור, על שניי נערים (בן ובת) והשאר הוא\היא יעזרו לי לפתח עלילה
שלחו ינשוף <: -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2013, 11:52 AM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיש רוצה שרשור על 'אליפים' יותר ממוזמן לשלוח לי ה"פ:) ואם זה רומאנס- אני אומרת מראש שאני הבת. אם אני אהיה בן, הוא יהיה נשי מדי.
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2013, 19:33 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומח הדרקון-כי התמכרתי.רק התקופה שבין החורבן הגדול למלחמת הרומח,או מלחמת הרומח,או אגדות הומה.
דרישות חובה-דמויות ממוצאות-הכול.שילוב מהותי של קנדרים 3> . דירוג נמוך. -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: Aug 17 2013, 22:44 PM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי
אז אני מניחה שאני פשוט אשאל, שרשור, מישהו? חשבתי על סטוריליין, לצערי מעדיפה בקבוצות סגורות בפייסבוק, אבל אני חושבת שאם אני ממש אשתדל אני אסתדר גם פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2013, 16:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו שלא נוטש שרשורים, בעל ראש פתוח, עם כתיבה טובה.
עדיף R ומעלה. להגיב הרבה זה חשוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |