![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 139 140 [141] 142 143 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 13:45 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי!! :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 15:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זקוקה נואשות לשרשור.
מישהו שכותב ברמה גבוהה, תגובות ארוכות (!!!), ויודע לפרט. כל השאר לא משנה מאוד... ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 16:04 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה שרשור. על כל דבר, כל דירוג ^-^
ובד"כ אני מעדיפה להיות הבת. הו, ורק עם אנשים בלי שגיאות כתיב. זה יכול לחרפן אותי. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 16:06 PM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשירשור, עד R, בלי שגיאות כתיב ובלי תגובות ארוכות וחופרות.
רצוי פנטזיה\מד"ב (: -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2013, 19:15 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור. על כל דבר.
אפילו על פארק היורה\משהו הזוי\דרדסים ( ![]() הדירוג תלוי בנושא וזה. מישהו? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2013, 16:56 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
אינלי בעיה עם כל דירוג ולא אכפת לי על מה, העיקר שרשור -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2013, 17:12 PM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים תשרשרו איתיייייייייייי
-------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2013, 18:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על פמסלאשששששששששש?
-------------------- מור||אשתו של עדנ|| גליקית, ציידת צללים, שקרנית, דיירקשנית(לואי3>), פוטרהאדית, מרלינית, רעבה(מאוד)||פול אאוט בוי||פאנגירל
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2013, 22:12 PM
|
||
![]() מוגל |
למישהו בא שרשור?:)
-------------------- רובי || 18 || משהו שנון ומעניין ננוסף
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2013, 16:46 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אני נואשת לשרשור. כול נושא יתקבל בברכה,כול דירוגXD
כול המעונינים לפרטיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2013, 17:55 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל דבר.העיקר שהדמות שלי בת נוער\בחורה.והיא היפית.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 3 2013, 19:09 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור שידבר/תדבר איתי ^^
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2013, 20:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת לשרשר בדירוג גבוה, עם מישהו עם רעיונות טובים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2013, 09:43 AM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה? :) פנויה::) חחחח ואני משתדלת שהתגובות שלי יהיו ארוכות, בהתאם להודעה וזה.. :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 6 2013, 10:48 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על גליי/סטארקיד/הארי פוטר/וואן דיירקשן ^^
מחפשת משרשר/ת איכותי/ת שיודע את העלילה, כי מי שלא יודע כמעט כלום על אחד מהנושאים יכול לשגע אותי. הו, ורק עם אנשים בלי שגיאות כתיב או פיסוק לא נכון. זה יכול לחרפן אותי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |