![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 140 141 [142] 143 144 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2013, 15:21 PM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור מוזר כלשהו, מישהו שיודע לכתוב טוב ולחפור, על פנטזיה\מדע בדיוני
-------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2013, 22:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשמק לי שרשור ווסטרוזי... ממש.
בה"פ ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2013, 15:40 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו.י רוצה שישרור על מאלק, מאריס/ז-רוברט.
ה״פ -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2013, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, על כל דבר חוץ מעל מפורסמים, מעל R, מישהו שמגיב הרבה ובלי שגיאות כתיב.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2013, 01:45 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור -
הגבה בתדירות גבוהה בלי שגיאות כתיב דירוג R ומעלה על נושא נחשוב ביחד -------------------- - בת 17 - מאוהבת בים - שמיניסטית -
• אנחנו יוצרים את המציאות שבה אנחנו חיים • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2013, 17:37 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על כל נושא כולל הכל...
דירוג.. מעל לPG13 ושאם לא יגיב בתדירות... גם בסדר -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2013, 22:05 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפשת שרשור על גליי/סטארקיד/הארי פוטר/וואן דיירקשן ^^
מחפשת משרשר/ת איכותי/ת שיודע את העלילה, כי מי שלא יודע כמעט כלום על אחד מהנושאים יכול לשגע אותי. הו, ורק עם אנשים בלי שגיאות כתיב או פיסוק לא נכון. זה יכול לחרפן אותי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2013, 22:07 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על פנימיה, דירוג R לפחות. אני הבת.
פניות בפרטי. או, וגם מייסון\ רוז יהיה טוב. רק לקוראי האקדמיה לערפדים, אני מייסון. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2013, 16:01 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה?XD -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2013, 18:29 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אכפת לי מה,רק דרישה אחת-הדמות שלי היפית.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 9 2013, 21:15 PM
|
||
מי רוצה שרשור?!!?
R+ עלילה מעניינת -------------------- - בת 17 - מאוהבת בים - שמיניסטית -
• אנחנו יוצרים את המציאות שבה אנחנו חיים • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2013, 21:15 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני רוצה לשרשר לא משנה לי אם מי בדירוג P13
תגיעו מהר:) -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2013, 22:10 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקוראי קיץ אחד ביחד- אותה פנימייה, דמויות אחרות, אני הבת.
דמויות ישראליות, בבקשה. זה ספר ישראלי ואני רוצה להיצמד מעט למקור. פניות בפרטי. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2013, 14:23 PM
|
||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכןכן D: אניייי! אני! אני! אני! האמ ... שרשור. על כל דבר. דירוג ... רצוי לא יותר מR. ואנשים עם רעיונות. ושמוכנים לעשות רעיונות מוזרים. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 10 2013, 20:39 PM
|
||
שרשור מישו רציני שמגיב הרבה.
-------------------- - בת 17 - מאוהבת בים - שמיניסטית -
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |