![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 141 142 [143] 144 145 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 11 2013, 10:06 AM
|
||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נדברת בפרטי -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 12 2013, 20:04 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בטח מוזר, אבל אני מחפשת שרשור על לואי טומלינסון הבאדבוי ומרסל החנון מBest Song Ever, לא בלהקה.
מרסלואי כזה בבית ספר או משהו. בלי שגיאות כתיב וכתיבה נורמלית. מישהו שיהיה איתו שרשור זורם ושלא ינטוש. אורך לא משנה לי כל כך. לא אכפת לי להיות לואי או מרסל. תשלחו לי ה"פ ![]() -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2013, 09:59 AM
|
||
![]() U.N. Owen was her? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על טבעי\הזוי.
נמנמנמ, לא אכפת לי עם תשלחו ינשוף או תנשמת, העיקר שהדמות שלי תצבע את השיער^^ -------------------- אורין | כבר 12 בפרישה ^^^^^^^^^^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2013, 10:28 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על גלי פרוג'קט, יש לי שיפ שאני נורא נורא אוהב אותו שאני רוצה לשרשר עליו
![]() זה יהיה R חזק, יכולת כתיבה בנונית, ולעזאזל, בלי נטישות >< -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2013, 13:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור חשבתי על משהוא בסיגנון ציידת ערפדים שרודפת אחריי ערפד ומתאהבת בו....
-------------------- מה קורה אנשים?[COLOR=purple][SIZE=14][FONT=Optima][align=Center]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2013, 13:17 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 16 2013, 11:58 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר גם? ![]() -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 16 2013, 13:40 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ערפדי/אנשי זאב/פנטזיה כלשהי עד R.
בבקשה מהר, משעמם לי ובאלי שרשור. רצוי מי שלא נוטש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2013, 13:56 PM
|
||||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 03:15 AM
|
||||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין אקטואלי. מחפשת שרשור על הילדות של ליאם פיין. עריכה: לא הילדים שלו. שהוא קטן. זה אמור להיות שרשור רציני כי אין לו חברים ובריונים מתעללים בו, אז אל תנסו להצחיק בכל 2 שורות. הודעה זו נערכה ע"י Goofy Goober ב Sep 17 2013, 14:14 PM -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 11:33 AM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילדות של ליאמו? יאללה :) חחח :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 11:54 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור לא משנה לי בכלל מה/מי וכמה.....
דירוג- מ-PG13 וגם זה יכול לעלות עם תחפצו בכך... הערות: איו לי ממש ![]() יום טוב לכולם! "} -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 11:56 AM
|
||||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם על מרסל ולואי לא אכפת ליי.. XD -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 12:01 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! ואנשי זאב לשם שינוי... דברי איתי בה''פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 17 2013, 19:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על נושאים מעניינים. דברו בה'פ
-------------------- - בת 17 - מאוהבת בים - שמיניסטית -
• אנחנו יוצרים את המציאות שבה אנחנו חיים • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |