![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 142 143 [144] 145 146 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה? ![]() -------------------- מה קורה אנשים?[COLOR=purple][SIZE=14][FONT=Optima][align=Center]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 18 2013, 12:33 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח! בואי לפרטי ונסגור עניין... :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 18 2013, 20:11 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על אנשי זאב \ ערפדים \ פיות \ משהו בסגנון הזה . דירוג נחליט ביחד . מי שמעוניין לשלוח לי ה"פ .
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 10:41 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו?
אני רוצה משהו על הארי פוטר, אולי הקונדסאים בהוגוורטס, לא עובר דירוג PG13. תשלחו לי ה''פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 16:44 PM
|
||
![]() The direction I choose is love. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל דבר, אני זורמת. עדיפות לוואן דיירקשן. אחד שכותב ומפסק כמו שצריך, לא עובר את R. שלחו ה"פ:)
-------------------- אליסה || 12 || One Direction || Louis Tomlinson || אוהבת לאפות עוגות בעיקר || חננה || דיירקשנית לעד || לואית || שוקולד!!! || לרקוד זה חיים || מוזיקה זה אוויר || אוהבת לאהוב:) || פודל משוגע || אריה מטורף || ראש פונפון!!! || I`m not a f**king princess || לא אכפת לי שאומרים לי שאני לא רזה כמו ליר, אני גאה בזה:) || בזמן האחרון בנים מתחילים איתי *~* || אלינור קלדר מהממת ואל תתוכחו איתי על זה!!! || אוהבת לחפור || ולא, לא הייתי בארץ הפלאות || קואלה!!! || סופרמן!!! || Vasapnin?! || קראש מטורף על ירדן XD || מטורפת על בתאל:) || הילה, אני סוגדת לך פוראבר:) || אמילי!!! || אופטימיות זה שם המשחק שנקרא בימינו חיים || היפר אקטיבית || יש לי כלבונת בשם ליבי:) || אוהבת אותכם:) ]מאיה איז קרייזי אנד איי לייק איט!!!
מאיה היא גם אישתי. אז שלא תנסו לפלרטט איתה או משהו כי בעלה, שזו אני, תצטרך להרוג אתכם. סו בי קרפל, פיפל:) וואן די:) דיירקשניתמשוגעתופודליתבטירוףאומרתביי!!! הבנתם?:) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 17:51 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמלי יש עדיפות לוואן די :* חח... בואי :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 18:49 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור לא משנה לי כלום.
זה שהשרשורים שלי הם לרוב R+ זה לא אומר שאני לא משרשרת פחות.. אז מי שרוצה אני אשמח ;). ערב טוב וחג שמח ![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 19:22 PM
|
||
מחפשת שרשור על גליי (מומלץ)/סטארקיד (מומלץ)/הארי פוטר (מומלץ ביותר)/וואן דיירקשן (מומלץ מעט פחות)/מרלין (מומלץ מאוד) ^^
מחפשת משרשר/ת איכותי/ת שיודע את העלילה, כי מי שלא יודע כמעט כלום על אחד מהנושאים יכול לשגע אותי. הו, ורק עם אנשים בלי שגיאות כתיב או פיסוק לא נכון. זה יכול לחרפן אותי. ואני רוצה להיות הבת, אלא אם זה בנושא גליי או מרלין. מרלין- אני רוצה להיות מרלין. גליי- עדיפות לקליין. אני רוצה להיות קורט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 19 2013, 20:27 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואן די? אני בעניין :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2013, 00:04 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? משהו? מישהו? כל דבר. כל נושא. הדירוג תלוי בנושא, אבל לרוב אני לא מסכימה ליותר מR.
שלחו לי הודעה או משהו. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2013, 11:40 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה? ואני לא מוכנה יותר מ PG13 תשלחי לי ה''פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2013, 17:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתיי ? עד PG כ מ ו ב ן . (:
-------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
|
|
פורסם ב: Sep 22 2013, 18:08 PM
|
||||||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד? הו, אני רוצה גם שרשור על דרארי \ הארקו. הארי גורם לדראקו לשיכחון בגלל כישוף או משהו, אז הארי מנסה להחזיר אותו להיות נורמלי בלי שאף אחד יגלה על זה. אני רוצה להיות דראקו- הדמות שלי תהיה הזויה כנראה, אבל לא נורא. בסביבות שנים 5-6 או שהם משלימים את השנה 7. לא חייב להיות עם העלילה של הסיפור. דירוג בסביבות R. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 22 2013, 18:10 PM
|
||||
אני משרשרת PG13 תמיד, אבל ישמצב שאני מתפשרת על PG... תשלחי לי ה''פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 23 2013, 22:02 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי תעני.. מישהו רוצה ? אני מזה רוצה לשרשר (: עד PG ואני לא יודעת מה ההבדל בין PG לPG13 אז אפשר הסבר.. ?
-------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |