![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 147 148 [149] 150 151 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2013, 17:01 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מישהו/מישהי..
שרשור רומנטי ומלא הרפתקאות XD עדיפות ל-וואןדייי, וסרטים של דיסני... גם ראיתי ג'יימס בונד. המ.. זה לא כזה מועיל. מכורה לסרטי דיסני, השמינייה, האי, גאליס, החולמים... כל מי שמעוניין/מעוניינת שישלחו לי בפרטי. ובבקשה, כאלה שכותבים נורמלי- בלי שגיאות כתיב, שמים לב לעלילה ולא רושמים משפטים דפוקים, אגב- מילה אחת נחשבת ספאם... גם שתי מילים לא כאלה מועילות לשרשור! וכאלה שיודעים לפסק. בבקשה, זה משגע אותי כאלה שלא. אוהבת לקשקש ולדבר גם מעבר לשרשור^^ למשל בהודעות פרטיות, או בשרשור. אתם יודעים, עם === כזה. XD תודה^^ למי שקרא את המגילה ולמי שרוצה לשרשר איתיי^^ -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2013, 17:43 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
מישהו שלא אכפת לו שאני לא מגיבה בתדירות גבוהה כל כך, אין לי זמן כל כך. עד R. אני לא פותחת ולא אכפת לי איזה נושא. עד R ובלי שגיאות כתיב, כי זה מחרפן. לא חייב קיטשי וזה. זה יכול להיות גם תמים. שלחו הודעה ^^ -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2013, 17:51 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני! פנטזיה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2013, 18:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי באפי/ספייק? בעונה 6 של באפי ציידת הערפדים.
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2013, 21:26 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאמלסלאש. R לפחות.
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2013, 07:15 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מוכנה לנסות ^^ שלחי הודעה? אבל זה לא שרשור פורנו, כן? כם הוא כן אז לא... -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 8 2013, 15:58 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי?
עדיפות לערפדים\אנשי זאב\פנטזיה אחרת\ משהו ממוצא אחר... אם לא באלכם משהו מפה... אני מוכנה להתפשר על משהו משהו (אבל עדיף מפה) עד דירוג R -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2013, 19:53 PM
|
||
![]() Merlin&Glee forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור?
-------------------- גאיה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2013, 20:58 PM
|
||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה ^^ -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2013, 18:07 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה פשוט לשרשר.. דירוג PG13+ כולל
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2013, 18:08 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נניה אני רוצה! אני לא עוברת PG13, ואת כנראה יודעת את זה... ולא באלי ערפדים, אנשי זאב או משו... נמממ פנימיה לילדים מוזרים הולך? או שאת מתעקשת על ערפדים? בכלאופן, באלי הזה בהודעות^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2013, 18:31 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקטע של אנשים שלא אוהבים לשרשר איתי? -,-
זה נהיה טרנד או משהו? אני חמודה! בכל מקרה, אני מחפשת שרשור על עיוור ומישהו שמתנדב לבוא ולהקריא לו והם מתאהבים בסוף *~* אני העיוור כי אני מאגניבה. ולא המצאתי את זה, זה מבוסס על לארי פאנפיק. אפשר לעשות את הרעיון על כל פאנדום שתרצו \ משהו מקורי. תשלחו הודעה D: ואני לא פותחת! -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2013, 16:14 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה לשרשר איתי על קליין? שזה בליין וקורט למי שלא יודע...
-------------------- .
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2013, 16:16 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2013, 19:54 PM
|
||||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה ^^ -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |