![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 149 150 [151] 152 153 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2013, 19:10 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך שרשור!!!
עדיפות בעיקר לבת, מPG 13 עד PP18... כל מני נושאים שאני אסביר עליהם בפרטי. -------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2013, 22:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיודע לכתוב תגובות ארוכות. כל השאר כבר שולי :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2013, 15:24 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מישהו?
דירוג עד R לא אכפת לי איזה נושא, העיקר שיהיה נושא :) -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2013, 19:23 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני נואש לשרשור על קליין PG+ עם עדיפות לדירוג גבוהה...
לא משנה לי מי להיות... מישהו? -------------------- .
|
|
![]() |
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר D:
אני זקוקה נואשות לשירשור.. מישהו? -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2013, 20:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עד דירוג R+ חזק, לא משנה על מה, לא משנה עם מי.... אה, ושתדעו- קשה לי מאוד לשרשר על שרשור תמים, כלומר פחות מR, אז רק שימו לב.....
-------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2013, 22:28 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קליין.
לא עובר R+ לא אכפת לי מי להיות. עדיפות לקורט. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2013, 18:02 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נורמלי כלומר עד דירוג...? לא משנה לך איזה נושא? -------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2013, 19:23 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד כאן לא מכיר את פייבסוס? אאוץ'.
הם טובים. תכירו אותם. ואז תשרשרו איתי עליהם. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2013, 19:32 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קליין.
אני קורט. עד R+ עונה 3. מוכנה גם בריטאנה. אני בריטני. עד R+ עונה 3. מוכנה גם קווינצ'ל (בארור). אני רייצ'ל. עד R+ עונה 3. אני אובססיבית לעונה שלוש ![]() -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2013, 20:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי על באפי קוטלת על הערפדים או על הסליירטס (הסקוביז. הידועים גם בתור החברים של באפי.)
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
|
|
פורסם ב: Oct 16 2013, 20:51 PM
|
||||
אף אחד? בכלל? אני יכולה גם לעשות פינצ'ל, אבל אני רייצ'ל ^^ -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2013, 07:46 AM
|
||||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין פתוח. -------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2013, 13:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הארי פוטר או גליי, לא משנה לי איזה דירוג :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2013, 20:30 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו/י רוצה שירשור על -
מאלק ( עדיף לא קשור לעלילה בספרים / AU) מריז/רוברט(שהיו צעירים) או סתם משהו של TMI? -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |