![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 150 151 [152] 153 154 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2013, 07:06 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו אנשים, אני לא נושך... עדיין... אז תשרשרו איתי! פליז? ![]() -------------------- .
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2013, 10:11 AM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה!! -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2013, 13:54 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור על הארקו \ דרארי. לא אכפת לי איך בדיוק, אבל באלי שרשור על דרארי.
אני מחפשת גם שרשור על לארי סטיילינסון. יותר נכון, מרסלואי. מישהו שיודע לשרשר, עד R, לא אכפת לי האורך בשרשור. תשלחו לי ה"פ. אוה, ואתם פותחים. מוחע. -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2013, 14:07 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרסלואי!!!!!!!!!!!!!!!! D: -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2013, 19:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארקו. הארקו. הארקו. הארקו. הארקו. את כבר יודעת מה ההמשך, נכון? ;) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2013, 13:26 PM
|
||||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ הילה. אני רוצה!!!! D: נואשת לשרשור, מישהו? לא משנה מה, עדיפות גבוהה לשרשורי קליין/וואןדי/דמדומים/משחקי הרעב. לא משנה לי הדירוג. מישהו בעל יכולת פיסוק בסיסית. נא להשתדל להיות ללא שגיאות כתיב. ואני פותחת גאונים -,- -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2013, 14:49 PM
|
||||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי... עדיפות לערפדים\אנשי זאב\ פנימייה לילדים בעייתיים\הארי פוטר\ או משהו ממוצא אחר... לא חובה לבחור מהרשימה הזאת, אפשר לעשות גם משהו אחר. מישהו? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2013, 16:49 PM
|
||
![]() מוגל |
אני יודעת שאני חדשה, אבל אני יודעת לשרשר.
מחפשת שרשור על דרארי, שלחו ה"פ :) -------------------- One Direction - Niam - Zarry - Larry - 5SOS - LOVE YA ![]() - Don't let me go - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2013, 10:33 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור בפאנדום הכי שכיח בעולם (השמיניה! טאם טאם טאם!) בדירוג כלשהו שהוא מתחת לR?
אה ואני נטשה D; או רוני D; או... סתם בקיצור תשלחו הודעה פרטית! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2013, 15:30 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עאעאעאעא!!!! -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2013, 16:57 PM
|
||||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהו אני D: -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2013, 19:47 PM
|
||
![]() מוגל |
פשוט רוצה לשרשר אין לי בעיית דירוג,רצוי על דמות זכר(שאין לי בעיה להיות היא) מוכרת ודמות מומצאת מצידי תמציאו :)
האמת מה שתרצו תקבלו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2013, 13:07 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור. על כל דבר, באמת. אפילו על 1D, כי אני יודע עליהם יותר ממה שאני צריך לדעת. עוד נושאים אפשריים: משחקי הרעב\שקרניות\גליי\סטארקיד\AU של כל דבר\ אשמת הכוכבים\ SBL\ בית הלילה\ משהו מומצא נחמד כזה\ פאנדום אחד מהרבה שתציעו ואולי אני מכיר.
דירוג כבר לא משנה לי. אז שלחו ה"פ או משהו. הודעה זו נערכה ע"י Scaredy Bat ב Oct 21 2013, 13:30 PM -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2013, 13:52 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לשרשר איתי?, אבל לא בדרוג גבוהה ועל פנטזיה??, משהו כמו ערפדים או מכשפים וכאלה... -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2013, 15:31 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור.. מישהו?
על דמדומים או משחקי הרעב^^ -------------------- משרשרת|דמדומים|משחקי הרעב|מכורה לקולה|מכורה לשילוב ידיים והכנת פיתות|הגוף בהוכחה|האנטומיה של גריי|דגראסי|אני שרוטה אבל אל תשימו לב לזה:)
כולם דובים ורק אני פנדה ^^ תשרשרו איתיייייי החיים מגניבים *~* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |