![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 151 152 [153] 154 155 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2013, 15:46 PM
|
||||||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו בבקשה אני לא נושכת... דרך אגב אני מסכימה גם בנושא משחקי הרעב... או כל נושא אחר אבל העיקר שרשור... מישהו? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2013, 19:43 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה לשרשר איתי?
הודעה בפרטי! תודה -------------------- משרשרת|דמדומים|משחקי הרעב|מכורה לקולה|מכורה לשילוב ידיים והכנת פיתות|הגוף בהוכחה|האנטומיה של גריי|דגראסי|אני שרוטה אבל אל תשימו לב לזה:)
כולם דובים ורק אני פנדה ^^ תשרשרו איתיייייי החיים מגניבים *~* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2013, 22:32 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו? שירשור?
אני אמשח לבני הנפילים אבל לא חייב. מסרבת לשרשורי פורנו [הציעו לי פה בעבר, הלפ] בכל מקרה, כל מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי ^^ -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2013, 15:02 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה איתי שרשור אפל? (לפעילות הזאת)
לא אכפת לי על מה, עדיף ערפדים\ אנשי זאב\ הארי פוטר\ משהו מומצא אחר... מישהו? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2013, 15:17 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח ![]() ![]() ![]() -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2013, 21:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור? לא ממש משנה לי על מה...
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2013, 21:34 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ישמח, אבל איזה דרוג? -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2013, 23:45 PM
|
||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ. אוה, וגם על מפוצלים יכול להיות נחמד :> -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2013, 21:33 PM
|
||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!!
אני רוצה לשרשר בפנטזיה, מ-ק-ס-י-מ-ו-ם R חלש. בבקשה מישהו שכותב יפה, בלי שגיאות, משהו על רמה. -------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2013, 21:34 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר איתך D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2013, 21:52 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני, אני! רוצה על גליי? קליין, מכיר? -------------------- .
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2013, 21:53 PM
|
||||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! אני רוצה! D: 1D ! -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 30 2013, 23:20 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אמרת מפוצלים. אני בפנים D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 31 2013, 17:59 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מישהו? בנושא כלשהו? עם כל דירוג?
הו, ואפשר גם את השרשור האפל ^^ -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2013, 18:22 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, דירוג עד ph13 .
כמעט מלאכים , או ויולטה . :) המעוניינים לשלוח לי הודעה פרטית. בבקשה ותודה ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |