![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 152 153 [154] 155 156 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2013, 22:01 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור נחמד על חלק מהסדרות ביס אקשן? XD
העדפה לסדרות בלשים, דירוג לא גבוה ובלי שגיאות כי זה מציק לי בעיניים ): -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2013, 00:33 AM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה שרשור? אין לי עדיפות, בן/בת, דירוג R+.
ונושא? אפשר להעלות רעיונות בפרטי. בעבר היה לי משתמש כאן אך אני לא זוכרת את השם שלו ובגלל זה יש לי את החדש הנוכחי. אני אשמח להצעות, כמובן שהתגובות לא יהיו בעלות כמה מילים אלא כמה משפטים. (לא סובלת את זה שתגובה אחת עם 5 מילים בלחץ.) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2013, 08:40 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור אפל לתחרות?
כל מי שרוצה - שיפנה אלי בפרטי!!! -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2013, 18:51 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מגניב בנושא קאסל (סדרת בילוש מגניבה בדירוג R או משהו. אל תשאלו אותי, אלא את הטלוויזיה.) או המפץ הגדול. (הערות: אני שלדון!)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2013, 20:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שירשור על פנטזיה\משהו מוזר אחר
בלי תגובות ארוכות ומשעממות בלי קללות ותיאוריי מין -------------------- קוראים לי מדליין ואני נקבה ואתם לא צריכים לדעת יותר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2013, 22:30 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קליין.
פינצ'ל. אולי גם קורצ'ל במובן הזוי כלשהו שיכנס. קווינצ'ל. מומצא. עדיף סלאש\פאמלסלאש. _____ פיטניס. פינני. גיילניס. קטנני. (קטניס ואנני. שיפ כלשהו שאני משפפת. אני אנני.) כל שיפ אוסומ אחר מגלי\האנגר גיימס\ה"פ\מומצא. אעדיף סלאש\פאמלסלאש. בלי "שגיאוט קטיב" כי זה ירצח אותי. ומישהו שיודע לפסק. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 09:18 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמנמנמנמ..... מחפשת שרשור אוסומי כזה, אולי על נרניה (רק לפי הסרט הראשון, לא הבנתי כלום מהספרים)
לא עובר PG13. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 13:45 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור,
לכאלה בלי שגיאות כתיב ושיודעים לפסק, הארי פוטר\אנשי זאב\ערפדים\משחקי הרעב\פנימיות\וואטאבר עד דירוג 13GP תודה :) -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 15:47 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח, גם אני מעדיפה בלי תגובות כל כך ארוכות D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 16:09 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כלדבר,דירוג לא משנה לי :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 19:17 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה? אפשר גם על וואןדי. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 19:25 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני בפנים. -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 22:52 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל דבר דירוג..אין לי בעיות עם כל דירוג
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2013, 22:55 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2013, 14:21 PM
|
||||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא נושכת :׳( -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |