![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 155 156 [157] 158 159 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 17:30 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חדשה ואשמח לשרשר עם מישהו.
עד PG13, אולי בצפר פרטי עם מישהי חדשה שכולם יורדים עליה. תשלחו לי הודעה פרטית. -------------------- ~ תקראו לי שוקו ~ 15 באחד באפריל ~ סנייפ 333> ~ הבית הנטוש ~ ![]() ~ "כי במקום אשר אוצרכם בו, שם יהיה גם לבבכם" ~ ~ קרדיט לרותם על החתימה ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 17:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ אני ממש אשמח לשרשור.
כאילו ממש עכשיו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 18:03 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני! אני אטשלח לך ה''פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו שכותב ברמה גבוה (חובה). כותב לעניין בהתאם למה שאני כותבת, מחייה את העלילה בלי להפיל הכל עליי, וכמובן שיהיה נחמד כזה ^^
כתבתי בלשון זכר אך ההצעה גם לבנות. שלחו הודעה פרטית בבקשה או שאני לא אראה אה, ואני לא משרשרת דרוגים גבוהים בנוסף אני לא מתחברת הרבה אז קחו בחשבון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 22:26 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור על כל דבר!
תשלחו לי הודעה! -------------------- One Direction - Niam - Zarry - Larry - 5SOS - LOVE YA ![]() - Don't let me go - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2013, 22:35 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי:)
כמה שיותר שרשורים, כמה שיותר רעיונות, כמה שיותר מהר... תשלחו ה"פ! -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 11:52 AM
|
||
מישהו רוצה שירשור?
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2013, 22:42 PM
|
||||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף.. רוצה לשרשר עם כל אחד כל דבר , אל תנטשו! -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2013, 00:17 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לשרשר איתי מוזמן, על כול נושא שרוצים עדיפות לפנטזיה, אני מחוברת כול הזמן וכול הזמן בודקת עם מגיבים, אני לא משרשרת בדרוגים גבוההים ( לא מעל gp13 )
-------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2013, 19:17 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור ?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2013, 19:18 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אניאניאניאני!!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2013, 18:07 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור לשלושה: דוקטור הו (הומור וזה ^^).
הדוקטור הנוכחי, רורי ואיימי. (http://msc.wcdn.co.il/archive/911076-5.jpg) עד PG, תבקשו אם באלכם נמוך או גבוה יותר. תפנו אלי בפרטי. כל הקודם הדוקטור\איימי\רורי :) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 08:58 AM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר?
עיפות לפנטזיה/ערפדים/אנשי זאב/פנימייה לילדים בעייתיים/משהו אחר שתרצו... אם לא בא לכם משהו מהרשימה שפה אני מוכנה להתפשר על משהו אחר, אבל אלה הנושאים המועדפים עליי. דירוג לא מעל R חלש. אני מגיבה *יחסית* הרבה אז אל תבואו אליי בתלונות שאני לא מגיבה. ועם רעיונות מקוריים, שלא יפיל את כל הקטע של ההמצאות והרעיונות עליי. -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 16:43 PM
|
||
מישהו רוצה שירשור על אחת האנימות Kuroshitsuji (או באנגלית Black Butler)/ אינויאשה/הטליה/מחברת המוות (אני רק בפרק הראשון אבל). או על להקת קייפופ ( או כמה להקות ביחד).
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 20:41 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א'- אני סוגדת לך. יש לך את איי גוט א בוי בחתימההה. ב'- בכיף, למה לא? ועל להקות קייפופ -------------------- Я русский и горжусь этим! יעל |Electric Shock| יעל ס לשעבר [/ALIGN]それは特別な何もない。 それは、この奇妙な病気の少女の念が彼女を選んだのです。 זה לא משהו מיוחד. זה רק תיעוד של ילדה שהמחלה המוזרה הזו בחרה בה. [ליטר של דמעות פרק 1] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |