![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 156 157 [158] 159 160 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 23 2013, 22:58 PM
|
||||||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק רוצה לשרשר! הכי הכי הכי שאני רוצה זההה - גייל\קטניס PG13. וגם שרשור אסמסים יהיה מגנוב ^^ -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 26 2013, 20:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף וזה^^ אני מחפשת מישהו לשרשור מושקע. זאת אומרת לא לכתוב שניים - שלושה משפטים, אלה יותר. זה יכול להיות גם רעיון מקורי. לא כל כך משנה לי הנושא, כל עוד הוא מעניין. אם אתם מעוניינים תשלחו לי בנוסף שרשור שלכם, כדיי שאוכל להתרשם מרמת הכתיבה שלכם.. ואני לא מתחברת הרבה. אז אל תכעסו עליי. שלחו הודעות וכאלה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2013, 20:58 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אררר באלי שרשור שיעשה לי הקדשה.
מישהו שלוקח בחשבון שאני לא בפורום כל הזמן, רק שאני רואה שגם השני מחובר בו. אתם מכירים את הדירוג שלי... PG13... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2013, 21:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שרשור בכיייף D: [עד PG ביביי]
אז ה"פ? -------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2013, 00:54 AM
|
||||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף... רצוי מישהו עם רמת כתיבה גבוהה, לא אכפת לי באיזה דירוג, והעיקר שיגיב בתדירות גבוהה יחסית. וכמובן, אין לי בעיה לשרשר גם עם בנות. כתבתי בלשון זכר כי זה נוח יותר. -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2013, 12:33 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחת ה"פ :) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 09:20 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף... למי יש אומץ לשרשר עם נוטשת השרשורים הגדולה של הפורום (את כולם נטשתי.) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 12:00 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! אבל על מה יהיה השרשור? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2013, 16:25 PM
|
||
שרשור? מישהו מכיר R5? בלי לצוטט אותי! תשלחו ה"פ ודי, טוב?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 00:49 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו/י? ^^
-------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 10:38 AM
|
||||
אני ^^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 10:56 AM
|
||||||||
משחקי הרעב? אחים שנבחרו ביחד? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 15:22 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
לא אכפת לי על מה דירוג עד R -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 20:02 PM
|
||||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר, לשלוח לך ה"פ? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 30 2013, 20:47 PM
|
||
שרשור עד R? (מי שרוצה יקבל יותר)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |