![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 158 159 [160] 161 162 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 21:08 PM
|
||||||||||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלחי לי ה"פ^^ -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 4 2013, 22:19 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעונינת לשרשר על סיאל פנטומהייב,בגירסה שלי ושל חברה שלי
![]() ![]() -------------------- ~דני~20~האנטר X האנטר~קילואה~מנגות יאוי כי זה מקסים~אוטאקו ואני גאה בזה~אסקסואל~טרנסג׳נדר~שלדון קופר~סיימון מוצא את דרכו~
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2013, 08:38 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם כי באלי שרשור.
על כל נושא פנטזיה לא מבוסס על כלום. PG13 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2013, 14:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש מישהו שרוצה לשרשר ולא נוטש את השירשור, עד PG או משהו.
-------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2013, 14:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ..אז סוגשל חזרתי או משהו (בערך!) אז:
שרשור,עם משיהו/הי שיודע/ת פיסוק נכון,לזרום איתי עם הנושא,דירוגים מנמוך עד ל R+. בעיקרון אני אשמח לשרשורים על כל דבר,אני פתוחה להצעות. אם אתם רוצים-שלחו הודעה פרטית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2013, 17:38 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לשרשר איתי?
רצוי על פנטזיה/מד״ב, עד PG13 חלש כזה ^^ למי שבא שישלח הודעה פרטית ![]() -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2013, 19:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה שירשור איתי עד PG13 שישלח הודעה פרטית..
-------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 10:39 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא נושכת... מישהו שלא איכפת לו שאני מגיבה רק שמזכירים לי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 12:07 PM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם תשתדלי להגיב בלי שמזכירים לך זה יהיה נחמד -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 17:07 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשור על וואןדי או גליי ^^
למרות שאני יותר מעדיפה שרשורים על הארי פוטר D: אני מוכנה מ-PG 13 עד PP18 ^^ ואני מעדיפה להיות הבת D: אבל אם זה משהו מגליי: בריטאנה- אני מעדיפה להיות בריטני. קליין- אני מעדיפה להיות קורט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 17:42 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1D. ליפזזזז תשלחי לי ה"פ -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 18:07 PM
|
||||||||
רק ששנינו מחוברים ואני זוכרת אני מגיבה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 7 2013, 19:23 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהו שירשור, לא אכפת לי איזה דירוג אבל שלא יהיה יותר מידי תמימם.
פתוחה להצעות. רק שהמשרשר ידע לפסק נכון ולכתוב בלי שגיאות כתיב. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2013, 16:23 PM
|
||||||||||
טוב נו.. XD שלחי לי ה״פ -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 8 2013, 19:24 PM
|
||
אני רוצה שרשור כלשהו על נושא כלשהו. אולי שתי חברות שנפגשות עם עוד חברות שלהן ועושות להקה? אני הזמרת :)
PG13 שלחו ה''פ, אני לא מסתכלת פה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |