![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 22:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 23:28 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המהמ .. אני מעוניינת (: שלחי ינשוף ? (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 00:43 AM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור ארוך מענין בלי פרישות
-------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 11:11 AM
|
||||
אוקיי D= תשלחי ינשוף ? -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 11:20 AM
|
||
![]() Never Say Never ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור מעינן עם הרבה הגבות בלי פרישות
-------------------- תחיה ♦ 13 ♦ סלית'רין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 12:38 PM
|
||||
![]() אני לא יכולה לשלוח לך.. התיקיה שלך מלאה >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 20:41 PM
|
||||
אני מרוקנת אותה ![]() -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 3 2010, 17:22 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2010, 20:31 PM
|
||
![]() מוגל |
טוב, אני אומנם חדשה בפורום הספציפי הזה אבל לא חדשה בכל נושא השרשורים.
ובכן, אני מוכנה להשקיע בשרשור רציני. אז מהן הדרישות שלי? (: אני רוצה שרשור על נושא כלשהוא (אני ליברלית), אני רוצה שרשור בוגר, ללא שגיאות כתיב ועם משפטים ועלילה הגיוניים. אני רוצה שרשור זורם, לא כזה שנתקע וצריך שנה לחשוב לאן מתקדמים. אם נראה לכם הגיוני, מוזמנים לשלוח לי הודעה בפרטי (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2010, 20:34 PM
|
||||
אני D: לפרטי.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 3 2010, 21:14 PM
|
||
מחפשת עוד שירשור (די, באמת?)~
בפאנדום פרסי ג'קסון/הארי פוטר (קונדסאים/ פוסט הוגוורטס),עד דירוג R (אם אתם עושים R רק אתם עושים את זה כי אני גרועה בלעשות את זה), אפשר לסטות קצת מהקאנון. בלי לפרוש באמצע~ אם אתם רוצים שלחו ינשוף. אוה, ואם זה קונדסאים אז זה לילי/ג'יימס או סיריוס/OFC רצוי סיריוס/OFC. -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2010, 21:44 PM
|
||
אני לא רוצה שירשור, אני זקוקה לאחד.
מישהי ממין נקבה (: עדיף אחת שתסכים לשחק בן ממין זכר :) בלי שגיאות כתיב, זורם, אחת שיש לה יחסית הרבה רעיונות כי לי בדר"כ אין (: למרות שיש לי את ההברקות שלי, ולא משהו יותךר מדי פנטזיה.. שלחו הודעה (: -------------------- רוני || 17 || משרשרת, אתם מוזמנים לשלוח ינשוף (: ![]() קרדיט לה (; --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2010, 01:22 AM
|
||
רוצה שירשור עם מישהי..
בנושא- הארי פוטר\אראגון\ג'ומנג'י {אנחנו נהיה הילדות שמוצאות את המשחק}\אבא מתארס {אנחנו נהיה התאומות}. מי שמעוניית נא לדבר בה"פ {הודעה פרטית} -------------------- המחשב שלי בבית קרס ולכן פרשתי מחוסר ברירה =/
מצטערת על כך שהזנחתי כאן בפורטל הרבה דברים בעקבות כך. אליסה, אני אשמח אם תבקשי ממנהלת מפת הקונדסאים לנהל במקומי את הקבוצה של אוהבי וואן דיירקשן. אוהבת את כולם ומתגעגעת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2010, 23:01 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שירשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 5 2010, 23:06 PM
|
||
אני D:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |