![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 159 160 [161] 162 163 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2013, 15:29 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
הרבה זמן לא עשיתי את זה ובא לי לחזור ^^ מי שרוצה- לפרטי עם נושא. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2013, 17:31 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ.... שרשור מישו? מה שבאלכם.... דירוג, נושא והכל- בתנאי שאני מכירה אבל!!! אני אגיד לכם וזה...... טוב נו לפרטי ודייי!!!!!!!!
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 14:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור? הדירוג לא משנה.
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 21:40 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור- עדיף על פנטזיה לפרטי.
-------------------- נועם||כמעט 13||ג'יימס בונד||אני משועמם למדי||אלה החיים שלי ![]() "אם אתם מטפסים על הר, תמיד תחשבו מה יהיה בפסגה" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2013, 23:42 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? עדיין אין לי מספיק...
רצוי מישהו שכותב ברמה גבוהה ומגיב לפחות פעמיים ביום. משרשרת כמעט על כל דירוג (אפשר מעל R, אבל שלא יהיה גס). ועוד דבר, אפשר שתהיה רומנטיקה, אבל רק כתוספת לעלילה ולא כנושא מרכזי. תבואו עם רעיונות מקוריים, כי אני בקושי מכירה סדרות (למעט יומני הערפד והספין-אוף שלה "המקוריים" - שזה אחלה רעיון לשרשור, למי שמעוניין). תדברו איתי בפרטי, לא בטוח שהראה פה אם תגיבו. -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2013, 10:39 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מעוניינת במשרשר, הדרישות הרגילות; רמת כתיבה נעימה, לא משנה לי הנושא כול כך (:
פנו אליי בפרטי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2013, 19:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על עיר של עצמות, לא משנה דירוג. ^-^
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 22:10 PM
|
||
![]() מוגל |
היי לכולם , אני חדשה בפורום , אמממ מישהו שהוא רציני שכותב לפחות 4-5 שורות בתגובה אם לא יותר על כל נושא בעולם ,(אבל מקורי ) אני יותר מאשמח אם תפנו אליי אני פתוחה לרעיונות :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 22:10 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה. לשלוח לך הודעה פרטית? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2013, 22:33 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על מד"ב, עד PG13. מי שמעוניין שישלח ה"פ XD
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2013, 14:01 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור רוחות רפאים, קצת אימתי והרבה מתח עד דירוג 13PG
-------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניאניאניאניאניאני אשמח!!! ![]() -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2013, 16:11 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש\ה משרשר\ת! דרוש משרשר מגניב שרוצה לשרשר על מדע בדיוני, שמגיב הרבה ורצוי יחסית ארוך, עד PG13 המעוניינים לה"פ! *המודעה מתייחסת לנשים וגברים כאחד XD -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2013, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
מישהו? כל דבר? הא? כל דירוג? כל נושא? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 01:29 AM
|
||
בא לי שרשור על בחזרה לעתיד!
אז שהמשרשר\ת יידע לכתוב בשפה יפה, לא ממש גבוהה אבל לא שפת דיבור, עד PG13.. חשוב לי מאוד שיהיה על בחזרה לעתיד!!!!!!!!! -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |