![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 160 161 [162] 163 164 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2013, 19:18 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההודעה היא:
דרוש/ה משרשר/ת! עד PG13, אולי להקה מומצאת בתחילת הדרך. בלי רומאנס. או בן ובת ידידים או בת ובת. קשה לי להיות בן אז... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2013, 23:27 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, זה עשוי להישמע מוזר, אבל ממש בא לי שרשור על תאומים זהים שאחד מהם מואשם בפשע שבעצם השני ביצע ואז התאום שהאשימו אותו מחפש אותו או משהו ואחר כך נראה איך זה יתקדם. אז... מישהו?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2013, 17:38 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ההוביט". משהו עם קילי(ופילי,אבל מקסימום אהיה שניהם). אני רוצה להיות קילי. לא אכפת לי אם זה יהיה עם טאוריאל, בת אחרת, בן אחר, וואטאבר.
ידיעת-מה בשפה העברית. פיסוק סביר. אגב, לא אגיב כל יום. אני לא כל כך נכנסת לאתר הזה יותר, אבל אם יהיה לי רולפליי חדש(עם קילי!) אז אכנס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2013, 22:29 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על כל דבר בעולם, לא אכפת לי.
העיקר לדעת לפסק. אם אתם מעוניינים לשלוח לי בבקשה ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 08:28 AM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב השרשורים שלי ננטשו ><
אז על כל נושא שבעולם D: -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 13:03 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף... מישהו שלא איכפת לו שאני מגיבה פעם בשבוע בערך כי אני לא ממש מחוברת בפורום... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 15:24 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 15:55 PM
|
||||||||
בוא נדבר כאן כי התיבה שלי מלאה ואין לי כמעט מה למחוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 15:56 PM
|
||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמחקי את מה שאת שלחת כי אסור לדבר על זה כאן -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 27 2013, 15:58 PM
|
||||||||||||
אה... אני אנסה... תשלח לי הודעה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 28 2013, 22:12 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חשק לשרשר עם מישהו\מישהי.
על משחקי הרעב\פיץ' פרפקט\הטאליה\ה"פ\גליי\מפוצלים\שקרניות\פ"ג\משהו מומצא כזה שנחליט עליו\סרט כלשהו או סדרה או ספר או משהו שלא ציינתי פה. שלחו לי הודעה או משהו. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2013, 22:18 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש מתחשק לי שרשור על להקה מומצאת, או משהו כיפי כזה..
שיהיה זורם ומאגניב, וכיפי D: -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2013, 12:13 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חשק עז לשרשור, כל דבר מעניין D:
מי שרוצה- לפרטי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2013, 15:53 PM
|
||||
אני! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2013, 23:43 PM
|
||||
![]() By the slightest CROOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, את הנבחרת~ אני אשמח אם תעני לי לה"פ ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |