![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 161 162 [163] 164 165 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2013, 23:40 PM
|
||
![]() מוגל |
אז ככה, אני מחפשת מישהו לשרשר איתו.. אני רוצה משהו על נושא מאוד ספציפי, צריכה מישהו עם רמה מאוד גבוהה של כתיבה ויכולת זרימה וחשיבה קצת שונה.
פנו אלי בפרטי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2014, 18:33 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור על מפוצלים.
חשוב לדעת לפסק ולהגיב בלי שאני אזכיר. מי שמעוניין/ת לשלוח ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2014, 23:24 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על גלי/שלטון המלוכה.
אבל מישהו שיודע לפסק ולא צריך להזכיר לו כל פעם להגיב. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2014, 01:56 AM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה כמה, דחוף.
תשלחו ה"פ! P: -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2014, 01:58 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת שרוצה לשרשר על נושא מקורי, פנימייה לנערים עם בעיות נפשיות. מי שמעונין/ת לשלוח לי ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2014, 18:25 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה משרשרת ברמה גבוהה
![]() -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2014, 14:45 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במיוחד לכבוד יום הכי הרבה הודעות של דנדושקה,
אני חורגת מהרגלי, ומחפשת כל משרשר שהוא עד דירוג PG13, כל נושא בעולם, מצדי שגיעות קטיב (יאנו שגיאות כתיב) ורמת פיסוק לא משהו, כולכם מוזמנים! -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2014, 14:46 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סטארטרק עכשיו לפרטי -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2014, 20:28 PM
|
||
![]() Domino Killer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור R+ על אפוקליפסת זומבים, עדיפות לבת לשלוח בפרטי!
-------------------- ברני סטינסון חזר! העונה התשיעית של איך פגשתי את אימא!
Я русский и горжусь этим! שון\הארי פוטר\פרסי ג'קסון\משחקי הרעב\בני לוריאן\the riddler לשעבר\פסיכי\AC/DC bitch party pooper, no cake for you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2014, 20:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשורים על באפי. פחות או יותר כל שיפ, עד R. לא מוכנה לשיפים שכוללים את ריילי וקנדי. בלי שגיאות כתיב.
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2014, 20:52 PM
|
||
במיוחד לכבוד יום הכי הרבה הודעות של דנדושקה,
אני חורגת מהרגלי, ומחפשת כל משרשר שהוא עד דירוג PG13, כל נושא בעולם, מצדי שגיעות קטיב (יאנו שגיאות כתיב) ורמת פיסוק לא משהו, כולכם מוזמנים! אפילו אני מוכנה על 1D שזה נדיר כללל כךךך! -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2014, 12:36 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
לפרטי עם נושא D": -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2014, 18:14 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חשק לשרשור על LFA ("מחפשים את אלסקה") כי זה ספר אדיר אבל רוב הסיכויים שאף אחד חוץ ממני עדיין לא קרא אותו אבל עדיין. אז... שרשור על LFA, מישהו\מישהי?
אם אף אחד לא קרא אותו עדיין - גם שרשור על דברים אחרים יעבוד. אין לי ממש הגבלת דירוג, אבל לא יותר מדי גבוה. עוד נושאים אפשריים - אשמת הכוכבים (כן, כן. שוב ג'ון גרין)\משחקי הרעב\גליי\פ"ג\ משהו רנדומלי וציני כזה\ FrUK \ הטאליה \ SBL \ תאומים זהים שמואשמים בפשע או משהו \ WSS \ RPF \ סטארקיד משהו, למרות שזה סוגשל כלול בRPF \ כל דבר אחר שבא לכם כי ברצינות שמשעמם לי ואני צריך שרשור. אז... שלחו לי ה"פ או משהו. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2014, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור? לא משנה על מה.
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2014, 20:16 PM
|
||
דרוש משרשר\ת
עד דירוג PG13 נושאים: *משחקי הרעב *הארי פוטר *פנימיות *ערפדים *להקות *אימה - כל דבר, ממש כל דבר. *אנשי זאב *דמדומים *כל דבר אחר מקורי רמת פיסוק בסיסית, (שימוש ב. , ") -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |