![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 162 163 [164] 165 166 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2014, 20:24 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח ^.^ -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 7 2014, 08:59 AM
|
||
![]() בעיות הן מהות החיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה. אני סוגשל זקוקה למישהו שמוכן להשקיע בתגובות שלו בשרשורים(יותר משורה וקצת, ובטוח לא שתי מילים -.-), בעל יכולת כתיבה טובה, בלי שגיאות כתיב , ומקורי, כך שהעלילה לא תתקע באמצע כי לאף אחד אין רעיונות איך להמשיך אותה, או כי השרשור הפך להיות משעמם. ><"
הומ. בקשר לנושא... נמציא כבר משהו בהמשך. מתחשק לי משהו משולב בין: מיסטי, העולם המודרני וימי הביניים... טוב, נראה. xD דירוג סביר. ^~^ עלילה מומצאת לחלוטין, בלי שום קשר לסיפורים קיימים כגון: הארי פוטר/משחקי הרעב/דמדומים או... קיצר, הבנתם. 3: -------------------- ~ 26, ויאולטה, מעבירה זמן ביצירתיות ~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2014, 09:14 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמנמ, שרשור מישהו?
דירוג שלא יהיה גבוה שיהיה כיף לשרשר איתו ;; המ וזהו (: -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2014, 16:01 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו הצילו. ננטשו לי כל השרשורים ולא על ידי.
הצילו. בבקשה. שרשרו איתי. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2014, 00:25 AM
|
||||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! הם נהיו משעממים ! אין לי בעיה שנפתח חדשים, אבל הפעם מעניינים.. -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2014, 20:26 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריך שרשור הטאליה. כל שיפ. עדיף FrUK, אבל אני אתפשר גם על שיפים אחרים או משהו. אין לי הגבלת דירוג
![]() -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2014, 20:35 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ.. שרשור על אחד מהנושאים הבאים:
~להקות ~פנימייה צבאית ~פנימייה למופרעים ~משחקי הרעב ~ערפדים ~אנשי זאב ~רוחות רפאים ~בני האלמוות (לנצח, ירח כחול, ארץ הצללים ולהבה אפלה) ~משהו מומצא אחר. אני לא משרשרת על הארי פוטר. עדיף מישהו עם כתיבה זורמת, שלא יגיד לי מה לכתוב ומה לא. אם העלילה נתקעת ומשעממת, צריך לכבד את זה שיכול להיות שאני אנטוש, אם לא יהיו רעיונות להחיות את העלילה. עדיף עד R. בלי "שגיעוט כטיוו" (שגיאות כתיב) ושידע לפסק. אז אחרי כל הדרישות המוזרות שלי.. אני מקווה שמישהו בכלל ירצה לשרשר איתי ><. אז... שרשור, מישהו? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2014, 21:36 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניאניאני! רוחות רפאים? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 18:14 PM
|
||
דרוש משרשר\ת
עד דירוג PG13 נושאים: *משחקי הרעב *הארי פוטר *פנימיות *ערפדים *להקות *אימה - כל דבר, ממש כל דבר. *אנשי זאב *דמדומים *כל דבר אחר מקורי רמת פיסוק בסיסית, (שימוש ב. , ") -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת! עד דירוג PG13! נושאים: - פנימייה - ערפדים - אימה - אנשי זאב - (בערך) כל נושא אחר -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2014, 23:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור על בני הנפילים?
דירוג לא משנה (אבל לא תמים מדי כמו G או PG). שיודע לפסק בסדר, שלא יכתוב עם שגיאות כתיב וזה בערך. -------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2014, 15:58 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי,מישהו שקרא את בני קיין והאלים המצריים,לפחות עד הספר השני והלאה.ושמסכים להיות סיידי או וולט.
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2014, 16:29 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שרשור באיזה דרגה שבא לכם אבל על נושא מענין. ומישו במגיב הרבה.
-------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2014, 23:16 PM
|
||
שרשור, עדיף שנסכם מהר נושא ונתחיל,
כי אני חייבת שרשור ![]() -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2014, 21:18 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייבת להעלות את מונה ההודעות, ומאוד משעמם לי בימים האחרונים, אז:
דרוש\ה משרשר\ת אחד מהנושאים הבאים: *פנימיות (כל הפנימיות שלמיניהן) *מחנה קיץ או מחנה צבאי או משו כזה *משחקי הרעב *רוחות *אנשי זאב *להקות, עדיף שאני מכירה, ולהקה מאגניבה כזאת, אני אדע מה לעשות איתה. *בני האלמוות. הכי עדיף. מי שקרא את הסדרה. (לצח, ירח כחול, ארץ הצללים, להבה אפלה). פה מומלץ מבוסס על, עם אותן דמויות כמו בספר. שיפים עדיף ג'ויוון (ג'וד והייוון, דא. מין שיפ נחמד שאני המצאתי.), אוורומן (אוור ורומן, דא) או היימן (הייוון ודיימן, דא) *ערפדים אני לא משרשרת על הארי פוטר. דירוג עד R. בלי "שגיעוט כטיוו" ורמת פיסוק נורמלית. תגובות קצרצרות ולעניין. מישהו? -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |