![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 164 165 [166] 167 168 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 00:21 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ליפז
שם משתמש: סטפני פוטר דירוג: R+ נושאים: 1) הארי פוטר, דמות מומצאת מהתקופה של הארי עם כל מיני דמויות קיימות מבוגרות מתאים לי בול. ואני מעדיפה להיות הדמות המומצאת (הבת). 2) הארי פוטר (איזה שוק), שני דמויות מומצאות, אחרי המלחמה. וולדמורט חוזר, אבל מה שיותר מעניין את אביה של הבחורה, זה לא לתת לה לצאת עם בחור (שנאה באד-בוי בהחלט, וגם בערך כזה) שהיא הכירה כשהוא התרסק עם האופנוע שלו ליד ביתה. שניהם קוסמים (גם כן, אני רוצה להיות הבת). הערות: בלי שגיאות כתיב. אני אוהבת שכותבים ארוך, אבל לא ארוך מידי. לפחות שורה/שורה וחצי. הערות משניות: בהודעה פרטית אני אסביר טוב יותר, מיאוווו ~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 15:28 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור על פייבסוס ואני סוגשל נואשת
-------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 17:21 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5sos!
-------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 18:11 PM
|
||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סייב מיי סול. שרשור דחוף.
עד PG13. מד"ב. לא משנה מה. פשוט שרשור. -------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 18:13 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה איתי על הארי פוטר? :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 18:15 PM
|
||||||
![]() I'm not a beauty queen I'm just beautiful me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אבל בלי R. שלחי לי ה"פ. -------------------- I'm Hannah I ceased to exist Goodbye~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 18:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור סלאש R+.
בלי שגיעוט קטיו ושאני לא אצטרך לפתח את העלילה לבד. מישהו עם ראש שישקיע מחשבה בתגובות. -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2014, 18:42 PM
|
||
שרשור בבקשה?.
-------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2014, 22:38 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
חייבת שרשור על לוקי (מ-Thor) ובת אנוש.
מישהו שלא אכפת לו שלא היה רצף ויודע כללי תחביר בסיסיים. רצוי שראה את 2 הסרטים (או סתם מכיר את הדמות והאופי שלה) מי שמעוניים תשלחו הודעה (: -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2014, 23:16 PM
|
||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור של וואןדי, מעדיפה להיות הבת. עדיפות לנייל ומומצאת.
דירוג עד NC17 חלש. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2014, 12:56 PM
|
||||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לעשות איתי על פייבסווסססססססססססססססססס??? -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2014, 14:42 PM
|
||||||
Yes please ואם זה מפריע לך.. אני אהפוך לקישורים את התמונות בחתימה שלי.. -------------------- השם הוא לילי|רוצים להכיר? אני שבורה וחצי לעולם לא אתגבר על החרא הקטן בשם לואי וויליאם טומלינסון <3 שהופך להיות אבא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 1 2014, 21:10 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמ. שרשור על פיץ' פרפקט או משהו בסגנון יכול להיות נחמד :>
או על גיבורי על. או על כל נושא אחר. לא משנה לי דירוג, אבל שלא יהיה גבוה מדי. ידע בפיסוק וללא שגיאות כתיב, בבקשה. שלחו לי הודעה או משהו. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2014, 13:08 PM
|
||||||||
זה ממש לא אכפת לי אולי אני לארי, אבל אני מחבדת את אלונור ואני מתה על אלינורררר וגם אם הייתי שונאת אותם אז את לא צריכה לשים ז*ן עליי כי כל אחד מאמין במה שהוא רוצה וזה בכל מקרה, תשלחי לי ה״פ עוד מישהו רוצה לעשות איתי שרשור על פייבסוססס???? -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2014, 01:39 AM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייבת שרשורים דחוף.
עדיפות ליומני הערפד, אבל אני ממש זורמת עם כל דבר... תשלחו ה"פ אם בא לכם (ובא לכם!)! ברצינות, שוב כמעט כולם ננשטו, והפעם לא בגללי... אני חייבת חדשים. -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |