![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 165 166 [167] 168 169 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2014, 17:34 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור? לא משנה לי על מה.
-------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2014, 17:39 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה איתי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2014, 19:11 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה? -------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2014, 17:18 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו גאד פייבסוס אנשיםםםםםםםם
-------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2014, 22:28 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מצב שמישהו פה ירצה שרשור על סאמטינה, הא?
וואטאבר. עוד נושאים אפשריים או משהו - ה"פ: רצוי מומצאים ו\או דרארי (*~*). גיבורי על או משהו - ואין לי כוח להמציא אחד סוווו לא מומצאים XD משחקי הרעב - רצוי מומצאים, אבל אני אזרום גם עם לא. אוה וחניבעל\סופרנאטורל\Glee\מחפשים את אלסקה\משהו מומצא אדיר כזה\פאנדום אחר\הטליה\פיץ' פרפקט. ברצינות. שלחו לי הודעות או משהו -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2014, 15:42 PM
|
||
![]() Louis Tomlinson Is Mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי מלא פאנפיקים לאחרונה
וככ בא לי שרשורים על זה אז הנה רעיונות *הארי פאנק ופלאוור צ'ילד לואי (ללואי יש תיסמונת פיטר פן, מה שאומר שהוא מתנהג כמו ילד קטן). *ליאם וזאין מתחתנים ומאמצים את נייל, הארי ולואי. נייל והארי בני שנתיים ולואי בן 5. הסברים נוספים בפרטי. *היברידי הארי. אמג כן. היברידי הארי סטיילס. (לא רומאנס \ ברומאנס כלשהו, כן?) -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2014, 15:48 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג, היברידי הארי!! 333> על זה אני פשוט חייבת. הארי יהיה חצי-חתול כלכך מקסים ומכורבלייייי 333> הממ.. גם הארי פאנק ולואי פלאוור צ'ילד מתאים נורא, זה בטח יהיה חמודי כשלואי מתנהג כמו ילד בן 5 333> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2014, 18:58 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני רוצה לשרשר.. לא ממש אכפת לי.
-------------------- GUMMY BEAR --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2014, 19:27 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשורי משחקי הרעב.
אני כל כך נואשת שאני מוכנה לשרשר כל שרשור. כן. גם פיטניס, ואממ *לבלוע לבלוע* גייטה -,- אבל אני אהיה מעוצבנת אז אל תבקשו גייטה. שרשורי משחקי הרעב *~* -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2014, 19:46 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
באמת שאני מוכנה לשרשר על כל דבר!! וכל דירוג.
|
|
פורסם ב: Mar 11 2014, 22:52 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אנשים!!! אני צריך לשרשר!!! על ג'ונלוק! או על קליין! או על הארקו(או דרארי, מה שתירצו...) או על וואטאבר! העיקר לשרשר!
-------------------- .
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2014, 19:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שרשור!!
|
|
פורסם ב: Mar 12 2014, 20:24 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
חייבת שרשור. רצוי עם מישהו שיודע לפסק. תשלחו ינשוף.
((: -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2014, 19:07 PM
|
||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אין לי כוח לעשות בקשה חדשה. אוה, וגם אדוונצ'ר טיים\MLP :> -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 13 2014, 19:42 PM
|
||||
הו כן וגם פייבסוס -------------------- אני מגניבה כמעט כמו לוקה. ![]() לפעמים אני באה לכאן כדי לעדכן חתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |