![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 166 167 [168] 169 170 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 14 2014, 17:43 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שרשור מישהו? או מישהי כמובן. רמת כתיבה טובה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2014, 16:17 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שרשור אווטארי.
אסולין (אסקה\בולין), מקורה (מקו\קורה), או מייקו (מיי\צוקו). רמת פיסוק בסיסית. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2014, 16:21 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה על מיי וצוקו? D: -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2014, 21:09 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה. לשלוח לך ה"פ? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 16 2014, 01:55 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, שרשור.
משהו עם פנימייה עם אנשים מכל העולם וזומבים\FrUK\Glee\זומבים\גיבורי על\ה"פ\משהו עם להקה מומצאת כזאת וזומבים\בית רדוף כזה\פאנדום אחר\רעיון אחר. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2014, 16:12 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור, לא ממש אכפת לי על איזה נושא ואיזה דירוג.
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2014, 21:49 PM
|
||
![]() ✌ Mutant and Proud ✌ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל שרשור, דירוג עד PG13...
העיקר להגיב הרבה עם רמת פיסוק סבירה. -------------------- ✌♔✌ (Dendu(\Eden ✌♔✌ ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2014, 21:52 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
כמובן :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 16 2014, 22:34 PM
|
||||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי ![]() -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 12:24 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו? פתוחה להכול.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 13:15 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אני רוצה :) לשלוח הודעה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 13:18 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזמן לא שרשרתי.
על כל נושא שבעולם. מעדיפה על בני האלמוות או על מיעודים אם מישהו קרא את זה בכלל, אבל כל דבר אחר יתקבל בברכה. עד דירוג R. ללא שגיאות כתיב, שידע לפסק ושידע את כללי הזכר נקבה (שלושה\שלושה וכו'). -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 21:24 PM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מי שרוצה לשרשרת איתי על טיילור סוויפט, שקרניות קטנות ויפות, הארי פוטר, יומני הערפד, המיתולוגיה היוונית מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית!!
לא אכפת לי איזה דירוג ואני זורמת ומעדיפה ולא מכריחה תגובות ארוכות אז תפנו אליי בהודעה פרטית!! -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 21:43 PM
|
||
שרשור על כל דבר, פתוחה לרעיונות.
רק שיהיה בעל רמת פיסוק סבירה, תגובות שלא יתקעו את כל השרשור ובלי שגיאות כתיב. מי שמעונין שישלח ה"פ. -------------------- אלקסה|| 13||פנימיה ביצ'ס||אני סתם מתה שכל מה שנשאר ממנה זה קליפה ריקה בלי טיפת נשמה וחיים|| ![]() זוג כנפיים/מאת אלקסה(אני) איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להתרחק מכולם ולחיות עם פיות. אבקת הקסמים שלהם תגרום לי לשמוח, גם כשארצה לבכות. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, להראות לכולם שאני יכולה. אני הרי כבר לא אותה ילדה, אני קסומה. איך הייתי רוצה להצמיח זוג כנפיים, כאלה שהם לא יתלשו בהזדמנות הראשונה. ואולי עם הכנפיים אוכל להתרחק לאגדה קטנה, שם אוכל להיות נסיכה. איך אני שמחה שהצמחתי זוג כנפיים, עפתי למעלה בעזרתם. ועכשיו אני יכולה לחלום על זוג כנפיים, שיורידו אותי חזרה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2014, 22:38 PM
|
||||||
לך על זה :) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |