![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 168 169 [170] 171 172 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2014, 10:39 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי -------------------- יובל | 22 | Vocaloid | אנימה | חוסר חיים | החלפתי כינוי! | יום אחד אני אצור מ"ת | מתפללת שמעט המתי"ם הקיימים לא יינטשו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2014, 14:24 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על קייפופ/אנימה/כל דבר שקשור ליפן או קוריאה~
דירוג לא משנה. -------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2014, 08:58 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח לשרשר, הדירוג לא משנה לי.. אם הוא נמוך או יותר מנמיך.. העיקר לשרשר ולהנות :)
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2014, 14:36 PM
|
||||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין רלוונטי אנשים!! -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2014, 15:28 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור בפאנדום כנפיים (כנפיים, כשפים, אשליות).
שלחו ה"פ. אם מישהו בכל הפורטל בכלל קרא את הסידרה הזו. -------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2014, 12:44 PM
|
||
שירשור על משהו צנוע, אם מישהו רוצה אז שישלח ה"פ.
ואני מעדיפה פנטזיה אבל לא ערפדים. -------------------- רציתי לבקש סליחה... באמת. סליחה אם פגעתי או העלבתי!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2014, 13:19 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קייפופקייפופקייפופ! לשלוח לך ה"פ? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 19 2014, 07:25 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן פנטזיה ערפדים איכסה! שולחת D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 21 2014, 16:52 PM
|
||
![]() Design Your Universe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור קונדסאים? 3:
ללא הגבלת דירוג. -------------------- איימי 3> אליסה (דנה) ♦ 17 ♦ מסדר מרלין לשעבר ♦ מ. או"צ ♦ צוות תוכן ♦ בטא ♦ גלריית חתימות ![]() מנהלת טלוויזיה וקולנוע, גרפיקה וסרטים ופרופסורית המכ"ה לשעבר So many dreams were broken and so much was sacrificed Was it worth the ones we loved and had to leave behind ?So many years have passed, who are the noble and the wise ?Will all our sins be justified Within Temptation ~ Hand of sorrow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2014, 10:20 AM
|
||
![]() מוגל |
אני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2014, 13:49 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
עד R, על כל נושא שבעולם. אבל עדיף שלא הארי פוטר. -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2014, 13:50 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה, אבל אפשר pg 13? -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2014, 16:41 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשר
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2014, 18:59 PM
|
||
מחפשת משרשר\ת. אני דורשת רמת כתיבה גבוהה מאוד.
שרשור תמים. כמעט על הכל. מומלץ לבוא עם רעיון. אני מתחברת פעם בשנה, זה לא אישי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2014, 17:05 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעוניינת בשרשור על כל דבר שהוא, עם מישהו שלא אכפת לו שלא אתחבר בכל יום. הדירוג לא משנה לי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |