![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 171 172 [173] 174 175 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2014, 13:16 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי לעולם השרשורים
![]() מי שרוצה לשרשר איתי על הנושאים הבאים- שיפנה אלי בפרטי: 1. הארי פוטר 2. משחקי הרעב 3. דוקטור הו 4. שונה בשונה- פשוט תבואו עם נושא ונחליט ביחד :) -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2014, 00:01 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו? התנאים הרגילים..
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2014, 00:39 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
דרוש משרשר ברמה בינונית עד גבוהה. לא שורה ביום, בבקשה מכם.
רצוי פנטזיה. עדיפות לשילוב של ימי הביניים או ספר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2014, 12:07 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת
עם נושא חזק ומגניב. לפרטי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2014, 21:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשור. על כל דבר.
|
|
פורסם ב: Jun 28 2014, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור על פאמסלאש או סלאש.
נושא לא ממש מעניין לי, רק לא תמים במיוחד. -------------------- גאיה . קייפופיסטית . אנימה . ספרים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2014, 16:20 PM
|
||
![]() I'm Sorry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי,
על הארי פוטר, המשרשר שאני צריכה צריך להיות מטורף לגמרי, דירוג: G -------------------- ירדן
|
|
פורסם ב: Jul 2 2014, 14:46 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
דרוש\ה משהו\מישהי לשירשור.
שירשור על דוקטור הו עדיף הדוקטור ה11 ואיימי. כל דירוג.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2014, 12:24 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ..אז סוגשל חזרתי או משהו אז:
שרשור,עם משיהו/הי שיודע/ת פיסוק נכון,לזרום איתי עם הנושא,דירוגים מנמוך עד ל R+. בעיקרון אני אשמח לשרשורים על כל דבר,אני פתוחה להצעות. אם אתם רוצים-שלחו הודעה פרטית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2014, 01:05 AM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש\ה משרשר\ת טוב\ה
לא אכפת לי על מה אבל יש עדיפות לעל טבעי, שקרניות קטנות ויפות, אנטומיה של גריי, הארי פוטר, טיילור סוויפט, יומני הערפד\מקוריים שלחו ה"פ ונשמח לשרשר ושלא ינטוש\תנטוש באמצע -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2014, 10:44 AM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור.
שידע לפסק. על כל נושא (חוץ מקייפופ, הארי פוטר ופרסי ג'קסון). לא אכפת לי אם מומצא או לא. כל דירוג, אבל לא גבוה מידי. שידע להשקיע מחשבה בתגובות שיגיב תגובות שיקדמו את העלילה (לא צריך לכתוב מגילה). אם מישהו רוצה - לפרטי D: *הבקשה נכתבה בלשון זכר אף מתייחסית גם לנקבות. -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2014, 15:17 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת משרשר/ת לשרשור פרסי ג'קסון
עד PG13 שלא יהיו ספויילרים לסדרת המשך אחד/ת שלא איכפת לו/ה שאני כותבת תגובה רק שאני שמה לב שהגיבו. לפרטי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2014, 15:28 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על אשמת הכוכבים, גאליס, השמינייה, אלונור, לארי, וואן דיירקשן, כל השיפים שיש בלהקה וסטאפ, ליטל מיקס, דמי לובאטו, טיילור סוויפט, קייטי פרי, חזרתי אחרי חצי שנה ואני משועממת נורא בחופש 3:
-------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2014, 18:42 PM
|
||
![]() no one perfect. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת.
על כל נושא. כל דירוג, אבל לא נמוך מידי. מישהו שיודע לפסק. עדיפות למפוצלים, אשמת הכוכבים, בני הנפילים, פרסי ג'קסון ומשחקי הרעב. שלחו לי ה"פ. -------------------- נועה || Lily An Forever לשעבר || משרשרת ^^ || לילי וג'וני (אל תשאלו) ♥ || ג'ולי. אני אוהבת את ג'ולי. || בני הנפילים *^* || אשמת הכוכבים. אוי אלוהים הספר הזה גאוני.|| הזאבים של גרייס ^^
![]() כן, החיוך שלי מזוייף. לא, אני לא בסדר. לילי אוואנס ♥ הממ כן אז חפירה בנושא אשמת הכוכבים: זה ספר גאוני סטייל מופאט. עד כדי כך גאוני ומכאיב ברגשות ואוי הרגשות שלי מתו;-----------; הייזל גרייס עם המחשבות על המוות שלה ואוגאסטוס וואטרס המושלם עם הסיגריות שלא נדלקות לעולם ומכאוב מלכותי ואוי אוגאסטוס למה ~בכי כן~ אז ג'ון גרין היקר היה חייב להתאכזר לעולם ולפרסם את היצירה המושלמת והגאונית הזו שלו ולמה לעזאזל הוא כל כך גאון. זהו. ביי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2014, 18:26 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח ^^ רק יש בעיה קטנה: אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה אז תשלחי לי ^^ -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |