![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 173 174 [175] 176 177 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 03:06 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור.
עד הדירוג pg13. עדיפות ל: -הארי פוטר -משחקי הרעב -אראגון -האקדמיה לערפדים -בני האלמוות (למי שבא שירשור קשה) -בית הלילה -זהו בגדול , אם יש לכם רעיון לשירשור שמבוסס על ספר פנטזיה בסגנון הנ"ל , תשאלו אותי. תשלחו לי ה"פ 3: -------------------- ליאל ![]() נראה לי החתימה הנצחית שלי קיבלה משמעות חדשה מתגעגעת לפורטל ולכולכם ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 18:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור עד pg13. אולי קצת יותר.
נושאים אפשריים: Marvel, מלחמת העולם השניה (יהודי ולא יהודי), ימי הבניים, מד"ב, פנטזיה או משהו מקורי. לא אכפת לי גם על סרטים\סדרות\ספרים. רמת כתיבה בינונית לפחות. שלחו הודעה << --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 00:56 AM
|
||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוה, כן. וגם על בית הלילה (הית'\זואי, אריק\זואי, או כל שיפ סלאש\פמסלאש משם) -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 21:22 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור פנימיה. עד PG13, או R חלש מאוד.
אבלמשהו רגיל... לאדעת. XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2014, 23:21 PM
|
||
![]() מוגל |
היי,
מחפשת מישהי שיודעת להתנסח ולכתוב טוב לשירשור על פנימיה/או נושא אחר שנסכים עליו. רמה PG13. אם תרצה קצת יותר, נדבר כבר (: פנו בהודעה פרטית. -------------------- היי,
אשמח אם תצטרפו אליי. https://www.facebook.com/pages/For-People-W...511995528932902 נתראה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2014, 01:03 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז סיימתי לראות TDWT באנגלית ויש לי קודרה פילס. אז שרשור קודרה (קודי\סיירה) מTD\אי-שרדות\מה שהולך אצלכם, מישהו\מישהי? <:
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2014, 11:50 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור פנטזיה/מד''ב כלשהו,
עדיפות לפרסי ג'קסון עד PG13 שלחו לי ה''פ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2014, 12:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור עם העדפה למפוצלים,
אשמת הכוכבים, הארי פוטר, משחקי הרעב, דמדומים או סתם דמויות ממוצאות. דירוג בעיקר pg13, אבל אני מוכנה מ-G-R תשלחו בפרטי^^ -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2014, 16:52 PM
|
||
![]() What is YOUR Profession? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שירשור.
לא משנה איזה, רק שלא יהיה איזה סיפור אגדות קטשי שנגמר די מהר ב"והם חיים באושר ועושר, עד מתי שהם מתו". וכדאי שהפרטנר\ית ת\יהיה משקיען\ית, כדי שלא יהיה משעמם לשרשר (שתי תגובות בכל שלוש שעות ככה). דירוג לא משנה לי. -------------------- See ya later! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2014, 18:29 PM
|
||||
![]() עייפות זה דבר מעייף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה נושא אתה רוצה -------------------- סדרות שאני רואה: היה היה פעם ,יומני הערפד ,זאב צעיר ,המקוריים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 07:14 AM
|
||
אני רוצה שרשור פרסי ג'קסון
בלי סיפורי אהבה. PG13 ה''פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 12:47 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי ^^ -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 13:10 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שירשור על תיכון לילה, הארי פוטר, משחקי הרעב, אשמת הכוכבים, שקרניות קטנות ויפות, עד עצם היום הזה, הוחלפו בלידתן.
דירוג: pg13 תשלחו בפרטי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 13:34 PM
|
||||
בתוקף ובכלל פנטזיה יכול להיות נחמד העולם של הסיפור שלי יכול להיות נחמד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 21:21 PM
|
||
אני נואש לשרשור אז באמת שלא אכפת לי איזה נושא הוא יהיה אבל אם כבר אז הנה כמה נושאים:
* מפוצלים * פרסי ג'קסון (דמויות קיימות) * הזאבים של גרייס (או קול\איזבל או דמויות מומצאות בסגנון קול\איזבל) * אשמת הכוכבים\ערי נייר\מחפשים את אלסקה\ספרי ג'ון גרין אחרים (רצוי מומצאות או שינוי של הסוף או משהו) * להקות (מומצאות\אמיתיות\וואטאבר) * אי-שרדות (זה כזה מוזר לבקש שרשור על זה כי ראיתי רק את הגרסה האנגלית אבל בעיקרון דמויות קיימות כי יש יותר מדי) * GLEE (אבל משהו אנגסטי כזה) * משחקי הרעב (דמויות מומצאות\דמויות קיימות) * נושא מומצא כלשהו * בית הלילה * קרוסאוברים של כל דבר -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |