![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 174 175 [176] 177 178 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 24 2014, 21:36 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I AM IN LOVE WITH YA אעאע מחפשים את אלסקה! שלח לי ה"פ -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 14:28 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלח לי ה''פ. ואני אהיה קלאריס D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2014, 23:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש.ה משרשר.ת :)
נושאים: - ערפדים. - רוחות. - תיכון (על-טבעי או לא). - פנימייה (כנ''ל). - בית יתומים (כנ''ל). - אחר (משהו שלא מופיע ברשימה הקטנה והמציקה הזאת). דרישות/בקשות/הערות/הארות (?): - יותר מתגובה אחת ביום (בשביל שלא יהיה משעמם). - דירוג R+/-. - רעיונות לעלילה (בשביל שאני לא אהיה היחידה שמקדמת את השרשור). - לא מילה אחת בתגובה (מינימום חמש, מקסימום..כמה שבא לכם). - בלי לחץ..אם לוקח לי זמן להגיב, לא להתייאש ממני. - לא לנטוש את השרשור, אם הוא מפסיק להיות מעניין צריך לפתח את העלילה ולא לנטוש כי אם נוטשים זה חבל וזה גורם לי להיות עצובה. - חיוך רחב (?). - אל תבהלו ממני, בבקשה. אם אתם רוצים, תשלחו ה''פ 3: (אני לא נושכת אז בבקשה תשלחו, אני נואשת לשרשורים!) -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 09:59 AM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש מישהו\מישהי לשרשור קייפופ.
עד דירוג PG13,אבל אם זה מבחינת אלימות אז R+ (רק מבחינת אלימות כן?) בלי רומנים. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 14:54 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 19:57 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה אני אשמח לשרשור :)
אני מכירה כמעט כל פאנדום, הדירוג גמיש אצלי ומבחינת תוכן גם :) אז היי וביי :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2014, 08:55 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנימיה על טבעית? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 13:56 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור
כל נושא, בין מה שאני מכירה: הארי פוטר, משחקי הרעב, תיכון לילה, קאסל. אפשר גם מקורי למי שרוצה. PG13+ אני מעדיפה דירוג גבוה וזה. תשלחו בה"פ. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 22:11 PM
|
||||
עדיין בתוקף ![]() -------------------- תמר ♪ פייבסוס ♪ אשמת הכוכבים ♪ משחקי הרעב ♪ הרץ במבוך ♪ וואןרפובליק ♪ we the kings ♪ This Is The Life Seriously, how can you not love him? :) ![]() Maybe I'm just a kid in love Maybe I'm just a kid in love Oh, baby If this is what it's like falling in love Then I don't ever wanna grow up --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2014, 22:18 PM
|
||||||
עדיין בתוקף :) -------------------- עינבר וזהו. ![]() היי כולם, לצערי שחכתי את הססמה למשתמש ואני יכולה להתחבר רק מהלפטופ של דוד שלי שגר רחוק ואני רואה אותו רק פעם ב.. לכן, לצערי, אני נאלצת לנטוש אתכם :‹ אנא סילחו לי.. אוהבת המון, את כולם ♥ אף אחד, אבל אף אחד, לא יותר פודינגי מקרן! ^~^ קרן היא הפודינג הכי פודינגי בעולם! 3: והיא קסם קסום ביותר! ★ והיא שלי! 3> אני אוהבת אותה מליונים יותר מכולם! ♥ היא לא מחזירה אהבה. *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* *אזעקת פריצה* עינברייי 3> אני בחתימה שלך 3> נכון שזה מדהים? אני אוהבת אותך ולנצח אוהב אותך ואני רוצה שתזכרי את זה 333> את הבן אדם הראשון שגרם לי לראות אנימה כמעט עד הסוף. (כן, לא ראיתי את הפרק האחרון. חרם עליי.) והפריצה הזאת בצבע של הראש שלי - כחול אינדיגוווו D: אוהבת אותך ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 30 2014, 07:54 AM
|
||
דרוש/ה משרשר/ת לשרשור פנטזיה.
עד PG13 אחד שלא נוטש/ת לפנות אליי בפרטי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2014, 17:37 PM
|
||
![]() welcome to wonderland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשק לי נורא שירשור.
אז עדיף פנטזיה וסלאש/פאמסלאש. בעיקר על TMI (עיר של עצמות וספרי ההמשך~). -------------------- ליטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 08:17 AM
|
||
אם מישהו רוצה שרשרור בעולם של הסיפור שלי - יאללה, שלחו ה''פ.
אגב, השרשור חייב להיות לא קאנוני ודמויות מומצאות כי אני לא רוצה ספויילרים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 08:22 AM
|
||||||||
מתנדבת D: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jughead Jones III ~ מ י כ ל ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 31 2014, 09:07 AM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור שמישהו יעשה איתי על הרעיון הבא:
בעולם עתידני כולם נראים אותו דבר מבחינת העיניים. לכולם יש עיניים חומות/ירוקות. מי שנולד עם עיניים כחולות נחשב מוטציה. זואי- מישהי עם עיניים כחולות שהממשלה רודפת אחריה. היא חיה ברחובות ומנסה לשרוד עד שיום אחד.. יום אחד מה? היא לא יודעת. איתן- נער מהמעמד העליון (עיניים חומות כמובן/או ירוקות, אפשר לשנות את זה אם תרצו). בנו של ראש העיר בעיר שהם גרים בה. חי חיים נעימים ומתוקים מדבש. (תיכון, בית, אוכל כל זה) שני אלה לא היו אמורים להפגש. אבל הם נפגשו. ואיכשהוא תתפתח העלילה. מעניין אתכם?:) שלחו ה"פ~ דרישות: -מישהו/מישהי רצינית שמשקיע/ה במה שהוא/היא כותבים -לא סוטה -כמה תגובות ביום~שלא יהיה משעמם -אם נתקעים מבחינת עלילה לא לנטוש אלא לנסות למצוא רעיונות ביחד -שאני לא אהיה היחידה שממציאה רעיונות (רוב הזמן ההשראה שלי הולכת לקניון, חוצפנית שכמוה~) -אממ, נחמד/ה אני משערת? נ.ב: את שמות הגיבורים הראשיים תמיד אפשר לשנות זהו. להית' ![]() עריכה: לא בתוקף. -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |